wedding fair

hoyeee!!!after 1 year, I still gt chance to go to wedding fair. dis tyme I akan pegi dgn kwn2 yg dah lama I xjumpe.rindunya kat diorang!wuuuu

venue: Mines Convention Centre ( sebelah shopping centre die la..)
masa: esok! 5 mac 2011
geng2: aaaaa.ramai2..tp malam ni I akan stat date ngan Ili dulu.then diikuti kwn2 laen yakni Shareena, Dira, Nida..n others...yg I sndiri x sure dey als nak p ke x.hehehe

xtvt: usha kad chantek2..usha baju chantek2..nak usha photographer jugak.hahaha..pelamin jugak tp slalu masuk dalam pakej kan? yeahh3..*lompat2*

p/s: gaya macam nak kawen tahun ni jek!sape nak sponsor?pls2..I bagi borg kosong..;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sy dalam dilema!

wahhh..bz betul sejak 2 menjak ni...data yg memeningkan mata...pkir pasal keje..pikir pasal duet..pikir pasal kawen..opssss.lagi tmbh bz..(T_T)

baru2 ni on my way to Bukit Tinggi, I dapat call from someOne..she need me to attend d intervw on Tuesday..so, I ckp ok la..i will be there..tHanks! Then, on last Tues, I pegi la tempat tu kat Bandar Pinggiran Subang..30 mt from my opis kat sbg jaya..ni pasal sesat..pusing2 I kat jalan sg buloh tu.adoii.nek moto plak tu.huhu..

so, jam 6.15 ptg, I smpai tempt tu..dkt deret2 bagunan kedai je sbnrnye n cam scary gak tmpt tu..dah fikir betui ke tempt ni kan? then nmpakla staff kat situ [akai baju korport company tu..so I sure la ni tmpatnye..Dpendekkan cite..I di'interview oleh bos company tu..mcm2 la I borak2 sampai fikir''mak aiiii..banyaknye kelentong!hehe'...so, setelah 1/2 jam berbork2 dgn bos tu, die terus offer keje tu.Mak aiiiii!terus dapat?seyes?huhu..

ni spec yg die offer kat I:

1. QC executive (xmacam pon)
2. Salary = RM1,600 basic..(mak aiihhh...sikit ni..xcukup nak kawen..:()
3. working hour= 7.30 am - 6.30 pm...Mon-Fri (yg ni I setuju yg hari tu je...w.hour tu kalo gaji up smpai 2k, I sanggup je!;p)

hmmm.nampak sgt kan I ni xmo keje ni? tapi xleh nak decide lg sebb I ade lagi 2 intervw next week..byk plak rezeki intervw..Alhamdulillah..tapi mmg ak jadi dilema skang coz bos company tu macam nak sgt I keje situ.huhu..

Doa byk2 ye supya dpat wat decision..tunggu result on Monday..hehe..

bye!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS