sekadar menghilangkan debu di lantai sesawang

Assalamualaikum...u als...wat ape tu?semakin berhabuk ler blog aja ni.perasan x?
hehehe

skarang ni kandungan aja dah nak masuk 35 minggu.Alhamdulillah..masih dikurniakan kesihatan yg baik even dah pernah check in kat hosptal 2hari..even categorized as gdm pregnant mother..sy bersyukur sebab diberikan kesihatan yg baik...ade lg 6 minggu ni!excited!hehe...

kalau ikutkan history my siblings...semua deliver xsmpai 40weeks..so skang aja n MA dah standby je...mana la tau at 38w baby nak kuar kan? baju2 baby semua aja dah basuh..lipat comel2 tapi belom masuk beg baby utk ke hospital..baju aja pon xpack lagi..xpew..weekend  ni masih ade masa..aja dah siapkan beg utk trus bawak blk kg tau..kalau harapkann MA ntah apela baju yg diangkutnya kang..so better aja masukkan siap2..senang..

Bercakap mengenai dugaan.hurmnn.ni memang fugaan besar betul..last sunday kononnya ke kl nak g wedding kawan husben..sekali tu...dah hampir sampai dah..MA g 'cium' kereta depan plak!huwaaaa..gaga aja cedera lagi...sedih okay..naseb baek eksiden tu tak teruk n aja pon kebetulan mmg xpakai seatbelt.jadi xde impak kat baby..tp baby agaknye terkejut gak...die senyap je since eksiden tu sampai ke ptg..mengeras je..risau jugak sbb takut apa2 kan.tp instinct aja kata ok..so aja mmg xpg klinik...truk kan mummy ni?huhuhu...kalo mummy kai seat belt masa tu..mmg suruh husben ke hosptal dl.tkut hentakan dll.n alhamdulillah..kete aja tu masih boleh dibawak smpai ke kapar,klang..so kitorg hntar kat bengkel yg kitorang kenal je..xde la kes kene tipu kang.huhuhu..
Dugaan sgt tau sebab perot da membesar..tut tinggal tunggu masa dgn ht yg tenang..tp aja tak.huhu..seminggu ni aja pinjam kete ayah mertua aja..huhu..hrp2 cptla kete tu siap before aja deliver..susah2..kapla pon sakit n pening tau...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tersadai di HTAR, Klang

Semalam adalah hari yg urmmm...agak kurang bernasib baik utk aja..mcm biasa on monday mmg aja akan wat cek up+blood sugar profile..tp xtahu la disebabkan mknn yg aja mkan sehari before cek up atau mmg Allah nak menguji aja..bacaan gula aja tunggabg langgang...merah.biru.merah.biru..terus aja kena refer ke HTAR Klang.huhu..nak nanges jew rasa..aja takut..xmahu kena insulin pulak...ade 7 minggu je lagi.huk3.baby kuat kan..xkan nak kne paksa keluar awal kan.xmau2..

so.bermula la kisah aja tido di wad bersalin hospital ni..agak gerun jugak sbb wad operation..so semua yg kat sini semua czer n becoz of bsp/tunggu operation..suara baby dr kol 6 ptg sampai la pagi selasa ni.always kedengaran..mcm2 aja rasa..rasa cam..bersediakah aku nak hadapi tangisan bayi mcm tu?ada baby tu xberhenti nangea..kecian dengar.huhu..

full story?kemudian aja upload yek..hihi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS