Rezeki Yang Tak Terduga...

Salam...berhabuk sudah blog aja ni kan..ntahla  semangat nak menhupdate tu kelaut..tu biarkan je dia bersawang.hehehe

Alhamdulillah...kami sekeluarga sihat je..ank pon dah semakin membesae, lasak, bijak.hoho..Ayraa Qistina, d best gift for us sekarang ni..kalau pegi kursus tak bawa dia kan..mmg maknye je la menanges2 tp anaknya idak..die siap lambai2 babai lg.cissss..mentang2 duduk dengan nenek n atok.hehe

gambar baru ayraa? nak tgk ke..banyak sgt dlm hp sebenarnya..tak dan nak transfer ke komputer.hihi/...so nanti2 aja kongsikan gambar kami sekeluarga yang baru key..

ayraa dah pandai menari, joget, melompat, memanjat..haaa.lasak sungguh..dari segi percakapan masih terbatas..byk ckp bahasa jerman je la..tapi perkataan yg ayraa sgt yakin gunakan adalah NAK!hehe..mama dah mula kedengaran walaupun suppose she call me mami..dady pon jadi dada..xpela...perlahan2 ye sayang...

owh ya...apa kata bila ada rezeki yang tak dirancang..tak diduga..datang? awalnya terkedu jugakla..tak tahu nak fikir macam mana.blank jap! tapi bila difikir-fikirkan..muhasabah diri..mesti ada sebab ak diberikan rezeki tu sebab Dia tahu aku dan suami boleh hadapinya..terima dengan ikhlas, gembira sebagaimana menerima rezeki terdahulu..:)

Apa-apa yang akan berlaku kelak di tahun hadapan, kami sekeluarga kena rancang betul2 dari sekarang dan mulai Ogos 2015, InsyaAllah bergelar pelajar kembali masa tu....doakan aku, suami dan keluarga kuat dan tabah utk harungi hari2 semasa ak sambung belajar.huahahhaa

K, Bye!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS