=nothingTOpost=

hari berganti hari
minggu berganti minggu
bulan berganti bulan
sedar x sedar dah hampir 3 bulan i keje kat new company ni
lately i memang sangat malas nak update blog..
apetah lagi FB yg before ni memang buku rujukan i kan..
tyme ngan family n kawan?lagi la sedih
bf aka tunang tersayang naseb busy..tu pon dah merungut coz I malas nak layan die.hehe
hari2 bekerja i akan tido seawal 10 mlm tau..pling lmbt 11 lebih.haaa.tu dh kire lmbt la
bangun pulak now 6.30am..lambat cket la nak banding dgn dulu
why???
umah I dekt je dgn opis..10 mt jek.hahaha

keje i sekarang as Sales cum Nutritionist
Relax but tired
sumtime i kene keje during week end..
cuma I happy sgt2 coz keje i yg wajib mmg 5 hari seminggu.so if let say, i kene keje weekend
i replace on weekdays..so sumtime i wat jahat2 ;la ckit.mane cuti weekend yg i free.i tambah 1 day more!!!
waaaa..heaven gilossss u!

i kene simpan duet banyak2
as much as I can
nak kawen ni kene saving gile2
but sumtimes terlepas jugak.huhuhuhu
xley tahan tgk org laen makan sedap2..beli baju cantek2..kasut lawo2
i? telan air liur..tu yg nak jugak sikit2.hehehe

so now,... i just wish jalan yg i pilih now akan memberikan kebahagian dan kegembiraan
buat semua...
i wanted to be a gov servant..tp still xde luck..
so grab any chances and let it become ur happiness for ever
experience u cannot learn, but only can be experience..
(^_^)


p/s: saya rindu kat kawan2 MAP SD saya..meddy..ayu..izy..aisya..dayah...etc

       i rindu sayang2 saya tyme belajar kat upm..u als mmg bff i..huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS