~2nd week of my semester~

hmmm...2 minggu akuxupdate blog ni pasal busy sangat.hehe...dgn nak kejar subjek cukupkan kredit.ngan asg yg dah bertimpa2.dgn nak kejar lecturer supaye jd supervisor aku lagi.topik nak pilih..memang tahap ketensenan aku last week memang tinggi..sampai bf pun xterlayan..pastu die pun merajukla.haha..sorry k cyg..i xbuat lagi dah.

emm..last weekend aku g jalan2 bersma dira n k.roai..g shopping kat sungei wang n times square cuci mata.pastu g naik escalator cari2 kedai yang besh.actually nak cari baju untuk dinner fak ujung bulan ni.so kami pun pergila berpusing2 di sana sampai lebam.cari punye cari.terjumpe la kedai ni nama die..G2..errr..kalau xsilap la..baju kat situ cantek2 betul..rabun dah aku g test baju2 kat situ..n lastly aku beli la gak sehelai dress yg agak cantek la..ngan beg tgn 1..ngan rantai 1..ho3..tp xsampai 60 inggit pun belanje.best kan?mcm nak pegi lagi nanti..pas da dpt bju2 tu..kami pun singah lowyatt..alamak..aku mcm da tertawan ngan 1 hp ni.hu3...tapi xde duit la plaks..xpe saving skit..kan2?ko nak g sabah kan.hehe..then abes jalan2 kat low yatt tgk harga hard disk..kami pun berangkat la ke monorail..tapi xjadi balik..singah t.s jp.haha..pusing2 xsedar dah nak kol 5..so balikla kan.dgn kesempitn dan kepadatan umat di dalam tren.aku dah terasa nak pengsan..naseb ade mamat ensem kat sebelah..terus xjadi pengsan.hik3..then.tren pun tibe di ktm serdang...pitttt...dah sampai..hehe..welcome home hajar..dah habes shopping kan?hehe..masa tuk tidor.zzzzzzzz~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

new semester..2009/2010

fuh...1st week yg memenatkan...happy dapat pulang balik ke kolej but frustated coz i need to move to new house..gilew la!from groundfloor to 4th floor.wah...really tired on d 1st day..sampai demam2 angkat barang.tapi sekarang da ok la..new house.but still housemate yg same.alhamdulillah..xpayah nak pening2 nak kamceng2kan kawan..
from my window, there are beautiful sceneries..i tell u..haha..ade nampak lake.pastu burung2 terbang2 cari ikan kot..pastu ade nampak lereng2 bukit kat upm yg ade kandang lembu..kambing dsb.pastu nampak genting highland..bukit2..gunung2.wah..mcm nak nyanyi lagu industan pulak sekarang.hehe.udara pun nyaman la..sejuk je..xmcm bilik lame.aja rase kalo aja betul2 jaga makan n my activities..mybe i can lose my weight faster.hu3..tyme training overeating..so now...tyme to control my diet again.ahaha..bile nak kurus ni aja..
pasal kelas pulak.still ade mcm2 discussion n rumors..ni xnak amekla..ni patut amek la...dah final year baru nak pening2 xtau nak amek subjek per..ade subjek pasal kawen2 x?tu aja nak..haha
dah 2 hari start kelas n sgt penat la..pagi petang ade kelas..but actually yg penat tu bukan kelas..penat naek tangga je.haha
okeyla..need to do sumthing else..tomorow,i got class at 8 am..so need to sleep early n wake up at 6.30 am!haha...da lame xmaen kejar2 dgn pakcik bas UPM..pakcik!tunggu aja esok.!!!!weeee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS