~2nd week of my semester~

hmmm...2 minggu akuxupdate blog ni pasal busy sangat.hehe...dgn nak kejar subjek cukupkan kredit.ngan asg yg dah bertimpa2.dgn nak kejar lecturer supaye jd supervisor aku lagi.topik nak pilih..memang tahap ketensenan aku last week memang tinggi..sampai bf pun xterlayan..pastu die pun merajukla.haha..sorry k cyg..i xbuat lagi dah.

emm..last weekend aku g jalan2 bersma dira n k.roai..g shopping kat sungei wang n times square cuci mata.pastu g naik escalator cari2 kedai yang besh.actually nak cari baju untuk dinner fak ujung bulan ni.so kami pun pergila berpusing2 di sana sampai lebam.cari punye cari.terjumpe la kedai ni nama die..G2..errr..kalau xsilap la..baju kat situ cantek2 betul..rabun dah aku g test baju2 kat situ..n lastly aku beli la gak sehelai dress yg agak cantek la..ngan beg tgn 1..ngan rantai 1..ho3..tp xsampai 60 inggit pun belanje.best kan?mcm nak pegi lagi nanti..pas da dpt bju2 tu..kami pun singah lowyatt..alamak..aku mcm da tertawan ngan 1 hp ni.hu3...tapi xde duit la plaks..xpe saving skit..kan2?ko nak g sabah kan.hehe..then abes jalan2 kat low yatt tgk harga hard disk..kami pun berangkat la ke monorail..tapi xjadi balik..singah t.s jp.haha..pusing2 xsedar dah nak kol 5..so balikla kan.dgn kesempitn dan kepadatan umat di dalam tren.aku dah terasa nak pengsan..naseb ade mamat ensem kat sebelah..terus xjadi pengsan.hik3..then.tren pun tibe di ktm serdang...pitttt...dah sampai..hehe..welcome home hajar..dah habes shopping kan?hehe..masa tuk tidor.zzzzzzzz~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: