selepas H1N1...

Anyway dah cukup seminggu aku cuti..terpakse cuti actually coz UPM diserang wabak H1N1.haha..abes rosak plan aku tok dis week but ok la,,terime seadanya..hari ni kire dah last day la tok cuti.esok dah start kuliah cam biase..tapi cam takut2 la nak g class pasal dx ni..ye la...cepat sgt merebak...d latest.8 org dah mati kat M'sia disebabkan dx ni..moga roh mereka dicucuri rahmat..ameen.
em..cite pasal H1N1 ni...semua org kena amek langkah berjaga2 key..kalo ade simptom2 cam demam.batuk2..sakit tekak..jgn tunggu.terus g klinik..jgn takut2 nak g jumpe doc..cam 1 kes tu..student ni takut nk g klinik even parent die dah pakse die pegi.finally.die dah jadi arwah skang.hu3..see, if ade simptom,cepat2 g klinik..k?
so,esok kelas akan mula cam biase..so aku akan start busy ngan asg n segala macam keje again..cuti ni kire ak wat2 bodh je ngan asg.haha..teruk kan?suke ati kau je..jgn contohi sikap aku ni.hehe
so.....for all UPM's students..welcome back to UPM.n for those yg still bercuti..take care urself n hv fun..keyh..muahhhx!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: