Wordless Wednesday

Salam semua..sleepy tak? kan...kan?

aja asyik menguap je sambil buat keje yang melambak..ni curi masa jap.pening..ngeh3

otak dah fikir pasal movie nak tgk malam ni..GANGSTER CELOPPPPP.lalala...permintaan sang suami sebab hari tu dah bawak aja pegi tgk muvie thriller..baby terkejut2 je la kot.sorry ye sayang...mumy rindu nak tgk wayang..lepas deliver nanti susah nak pg sbb sayang dah ada.hehehhee

OK..jom sambung wat kejer..what d blues wednesday....zzzzzzz

owh ya!!!esok 28!!cer teka apa dapat esok? lalalalala.semangat2...naseb bulan ni 28 hari..kekekkee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

19 weeks inside my tummy

Salam semua....

apa khabar?hehe..

aja masuk keje dah selepas amik cuti semalam untuk buat BLOOD SUGAR PROFILE...2nd time..hari tu buat xlepas 1 reading..memang leceh nak cek hari2..penat.huhu...aja plan macam nak beli la glucometer tu sebab aja ni konon2 dah disahkan GDM so kena ulang alik klinik tiap2 minggu..penat2.belom tmbah dgn cek up bulanan dan scan baby...huk3..ingat kita takde keje ke sampai nak cek2 aje..

kalau ikutkan minggu ni dah 19 minggu.Alhamdulillah..semakin menghampiri angka 5 bulan..owh noooo...sekejapnye masa berlalu..xsangka dah almost 5 months pregnant..lagi 4 bulan nak dapat baby..hehe.kalau diizinkan Allah...moga2 kandungan aja tak ada masalah n me as mummy will take d yellow sticker (sebab GDM.hahaha) sebagai cabaran..masa tu je kantoi..now i dah jadi very particular tentang diet..xmakan makanan yg over2 manis..high calories..etc..

Setakat ni berat memang bertambah dengan jayanya..uwaaa.sedih...takmau la sampai angka 80s.....saya takut.huk3..kalo lepas deliver terus turun 20KG takpe jugak...so control makan dan xgedik sgt nak makan fast food...ehh..lama dah xmakan..last makan last week tu pun sbb dah kempunan sgt nak mkn MCD..xde makan2 fast food sgt dah..MA banned MCD..Aja?lantak ler...teringin sgt..makan aja...

blood pressure ok normal...aritu je drop sikit 90/50...now back to d normal 100/60..lega...HB level masih tinggi...11.6 yg latest bacaan...suka2...hope bacaan ni berkekalan sampai ujung2 nak bersalin...

yang xbestnye aja kena cucuk darah nila..sakit oooo...Alhamdulillah..bacaan semalam ok..5.0, 5.2, 4.6, 4.3...so far okay la..so lega...cek lagi another 2 weeks...tp mmg lps cek tu nak cakap saya nak beli glucometer..eh..ckp je next week...kan ade cek up...kan? penat kan..betul x cakap aja...dah jadi tiap2 minggu pergi..aja mntak samakan jadi sama dgn bsp diorg xmau..eiii.sbr jek...

xpela....aja harap baby aja sihat, sempurna sifatnya...elok paras rupanya...baik pekertinya..fasih pertuturannya..cekap dan pandai...InsyaAllah....mummy sayang baby sangat2..cepat2 la kick perut mummy..nak dgr baby cucuk2 mummy...*lemak den tebal sgt..xdapat rasa.haha*


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wordless Thursday..

kikiki...saja wat gempak!:P

Salam semua!

i will make it short & simple..hehe.wordless kata kan..

just to inform here that i'm now at 18 weeks of pregnancy!Alhmadulillah...masuk trimester kedua juga tanpa sebarang masalah mood perasaan cuma ada masalah kesihatan sikit sebab gula dalam darah aja tinggi..mungkin disebabkan keturunan dan cara hidup yg x begitu sihat lerr..apa lagi..huhu

perot dah bolattttt..hubby suke usap2 before tido & mummy pon lagi la suka..ngendeng2 kat hubby before tido..lalalala..baju masih ada yg muat sbb baju aja besar2 so tak kisah.heee.cume mungkin kena shopping "sumting" sikit.hik3

tekanan kerja..yesss.banyak tapi aja selalu ignore perasaan stress tu sebab dia boleh menyebabkan bacaan gula aja laaaaaagi tinggi.huhu..

So, pengajaran di sini..mengandung atau tak..sila jaga pemakanan anda!jangan ambil banyak makanan yg berkanji/ karbohidrat tinggi and i realize that segala tok nenek ubi kayu, keledek, keladi..aaa,.potato..lagi ape eh.?sila hindarkan buat sementara waktu sebab ia akan menyebabkan gula anda naik...

Sekian, terima kasih!hihi




owhhh..aja nak benda alah ni...sampai hati hubby..carik2 rupanya diorang dah stop prosperity..baru tahu..sedih2...sila jangan keciwa sangat aja...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Hari tension sedunia...

Salam semua...

hari ni adalah sesi luahan perasaan...sila jangan baca sampai ke bawah kalau xnak dengar saya membebel..

saya sangat sedih hari ni...dari malam tadi sbnrnye..keciwa dgn diri sendiri yg xpandai jaga makan..yang gemok dan bulat macam teletubbies..yang makan mcam org xmakan satu minggu..yang malas nak buat keje semua...saya sangat merajuk..uhuk3

bukan mintak apa..minta teman pegi HTAR teman saya dengar ceramah diet yg konon2 wajib saya kena pegi..doc asyik tanye bila nak pegi ni aja? make sure pergi yek..dan saya angguk2 macam burung belatuk sbb terpaksa dan terfikir mcm mana nak pergi tempat tu.eii takutnya...dan ajak suami suh amik 1/2 day jugak sebab ceramah tu xsampai tengah hari pon..TAPIIIIIII

Dia tak mau!!!!wuuuuu..sakit ati aja ni...dah tahu xmahu teman aja pegi wat medical cek up la...hospital la..jgn la buat aja mengandung..ingat bile perempuan mengandung..sume t/jawab utk jaga baby tu perempuan aje ke? suami kena la tlg dan sokong isteri dari baby belom lahir sampai la nak besarkan dia..hari ni nak merajuk betul2 dgn MA..xmau wassap dia..xmau cek FB dia..xmau call dia..xmau masak hari ni.xmau2....biar aja mogok

Dah kira bagus la aja pegi klinik wat cek up sendiri2 je..sbb xkan nak suro husben asyik teman kite kan...bukan lama pon.ni nak pegi tempat yg aja xbiasa pegi.teman je la...eeeeee..geram2


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

nak undur balik pon ta bolehh

Salam semua..
Apa khabar dong?hari ni aja tak bekerja..sebab kena buat blood sugar profile..seharian aja ni kat klinik..naik kematu punggung ai ni.huhu
.lps ni kene follow up every 2 weeks.kalo smpai 3x buat bcaan maintain normal..dh xpayah amik h.mnyesal xjaga mkn hari tu.huk3

pagi tadi pagi2 aja dah ke klinik desa.sbb reading start jam 8pg.jd lps je cucuk darah, aja bergegas ke klinik keshatan utk scan baby...1st time scan baby.Ya Allah..tak dapat nak gambarkan perasaan aja masa tu.huhuhu..hepi sgt tgk baby elok ihat sempurna.nnt aja share gmbar scan kalo boleh yek!

Lps tu pg k.desa balik cucuk lg..dh hbes aja g cimb lak g masukkan duet ASB MA..Byk kot...huhu.nape la MA xbagi half kat aja..ngeh3

NOw..lps cek reading jam 2pm...aja cek utk cek bulanan.n until now ade lg kat klinik..gilerrrr.huhuhu
..serius..penat sgt..hrp2 MA xsuh ai masak..xmo msk nasi.on diet.wuuu..eipp.mummy kebe makan la..baby lapar.

td dah buat bacaan terakhir dannnnnn..hasilnya ttp mndukacitakan.sbb aja kene datang klinik lg next monday.walaweiiii...ingat sy kje dgn bapak saya ke..amik cuti byk2 hari.huhuhu..help me please..rasa nak trjn lombong je.tkut drpada bos redha pkerja die cuti terus die letk prestasi aja as weak..sbb asyik cuti n mc..napela..napela...

Ok..Sekian laporan aja di hari isnin yg tak permai...

*update: bacaan malam aja adalah fail..sesungguhnya saya rasa genetik diabetes dari mak saya memang kuat untuk saya...sedih sangat2 sampai xlalu makan kononnya + merajuk dgn MA tapi kol 9 malam trun balk sbb lapar.huhu...boleh darah tinggi ai macam ni pikirkan bape kali nak cucuk darah...saya akan edit lagi makanan yg boleh dan tak boleh dimakan oleh saya yg GDM ini..sedihnyaaaaaaaaa....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

tido yang tak lena...

ku tido tidak lena..asyik terjaga-jaga.kononnya takut masukkan gaga dalam parking umah..merajuk hubby tak mau alihkan motornya..aja tolak sendiri tapi senak la pulak..wat muka kesian naseb hubby simpati.haha.bila tengah malam asyik terselak2 langsir..berapa kali da turun ke bawah nak tgk kete tapi bagitau hubby nak tencin la..dahaga la..hehe...jam 12 lebih baru ku lena..itu pon terjaga -jaga jugak..huuu

so..lepas ni no more park kete luar..kalo la wiwi kembali..wiwi yang akan parking dalam..sbb dia jarang digunakan..duet bulan ni macam ada lebih pulak...nak beli stereng lock..huuhuu..baru nak berjaga-jaga..

pencuri..ko tunggu la balasan nye nanti..biar tiap2 malam ko ngigau aku cekik ko..mati la kaw...hahaha  *jahat x?*

search doa2 yang bagus untuk diaplikasikan dan aja dah start semalam..paksa MA baca sekali..dah barang die yang hilang..kalau kite yang beria2 dia tak..xde la nampak apa2 pon.kan? InsyaAllah..Allah Maha Mendengar...

Cara atau kaifiatnya adalah seperti berikut;

(1) Lakukan Solat Hajat sekurang-kurangnya 2 rakaat dengan bermohon supaya Allah SWT mengembalikan barang yang hilang atau dicuri.

(2) Doa berikut juga boleh dibaca ketika dalam sujud yang terakhir.


(3) Selesai Solat Hajat, mulakan bacaan Surah Yaasin mengikut kaedah seperti berikut;


a.Membaca Surah Yaasin, apabila sampai pada perkataan Mubin yang pertama (iaitu diakhir ayat 12), berdoalah supaya Allah SWT mengembalikan barang yang hilang, kemudian ulang semula bacaan Yaasin daripada mula.

b.Untuk pusingan kedua, apabila sampai mubin yang pertama, berdoalah kemudian teruskan bacaan sehingga sampai mubin yang kedua (iaitu diakhir ayat 17). Berdoa lagi sekali di mubin yang kedua ini kemudian ulang semula bacaan Yaasin daripada mula.

c.Untuk pusingan ketiga, berdoa di mubin pertama, kedua dan ketiga (iaitu diakhir ayat 24). Kemudian patah balik membaca Yaasin daripada mula.

d.Untuk pusingan keempat, berdoa di mubin pertama, kedua, ketiga dan keempat (iaitu diakhir ayat 47). Kemudian patah balik membaca Yaasin daripada mula.

e.Untuk pusingan kelima, berdoa di mubin pertama, kedua, ketiga, keempat dan kelima (iaitu diakhir ayat 60). Kemudian patah balik membaca Yaasin daripada mula.

f.Untuk pusingan keenam, berdoa di mubin pertama, kedua, ketiga, keempat, kelima dan keenam (iaitu diakhir ayat 69). Kemudian patah balik membaca Yaasin daripada mula.

g.Untuk pusingan ketujuh (pusingan terakhir) , berdoa di mubin pertama, kedua, ketiga, keempat, kelima, keenam dan ketujuh (iaitu diakhir ayat 77). Kemudian teruskan bacaan sehingga ayat terakhir Surah Yaasin.

h.Setelah selesai bermakna anda telah berdoa sebanyak 28 kali.

(3) Untuk mendapatkan kesan yang lebih mujarab, lakukan amalan ini selama tiga malam berturut-turut sebaik sahaja mengetahui barang telah hilang.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cerita sedih di pagi 14 February

Salam semua...

Ada apa dengan 14 February ha? tak da pape ye..tak da pape ye..tapi aja ada.huuu

Buah hati MA dicuri pagi tadi...Ya Ampun..menggelabah sungguh aja dibuatnye..sedih campur marah campur lawak pon ada jugak.huhu

Alkisahnya kereta MA (Wira 1.5,silver) mmg slalunye park dekat tepi jalan betul-betul depan rumah..kami memang malas nak park kat parking dalam sebab ruang kecik..nak letak motor lagi.so Gaga aja park dpn pagar.Wiwi MA park berhadapan kete aja..

So, malam tadi ada je kete tu cam biasa..jiran kata dalam kol 12 mlm dia ada keluar ada lagi kete tu..aja pukul 11.30 dah tido. MA sekali kot..lupe sbb dah tido..n pagi2 lepas bfast nak pegi keje, MA patah balik dan ketuk pintu bagitau " Maaa, kete b mana yek?" uhukkk..tersedak aja bila dgr die cakap camtu...dan memang tak ada wiwi kat depan umah..huhhuhuu..bile masa org amik ni?

Tapi MA mmg bukan jenis yg menggelabah..dia cool je bile jiran2 kuar tanya kenapa dia cite cam biasa je..baru la tahu ada jiran yang dengar bunyi alarm kete pagi2 buta dalam kol 2-3 pagi camtu tapi die xde amik tindakan intai kat tingkap ke apa..*tu yg sedihnya.huu* dan kami pon tido mati...adoi2..

tapi yela..pagi2 buta orang tido kan...Xboleh nak salahkan siapa2..sian MA..:(

Pagi tadi terus buat report polis n kami sempat pegi keje balik..aja pecut 120km/j so lambat 10mt je..sorry bos..explained already.

Aja pulak rasa lebih2 sedih..sebab2..dalam kete tu ade GPS hadiah hantaran kawen hari tu...ada duet2 sikit2..MA suke simpan duet syiling die banyak2 dlm kete takut aja kebas.wuuu..ada kasut mahal dia..abes 400++ die beli..mesti la die sayu kasut tu tibe2 ilang...xpela syang..nnt besday b, ma belikan kasut eh...nak tak..nak tak? tapi ma nak b belanja ma p Avillion..boleh?huuuu

sape2 terjumpa kereta Wira 1.5 (Manual) warna silver..no plat BGP 6596..contact balai polis berhampiran yekk...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Result minum Air Gula (MGTT)

Salam semua...Gong xi Fat Choi....yeyeyeeeee..dapat angpau2..lalala..korang dapat tak?heee

ni nak buat entry yang dan adoooo...pasal kisah aja minum air gula hari Jumaat lepas.hahhaa..apasal baru update hari ni? sbb hari ni je free sikit even kerja...jumaat-selasa cuti.semalam masuk keje beria2 cek semua update keje..tp opis kosong je...lemau rasa..so hari ni terr rajin nak update..

Nak tahu result aja? muahahahaha..dengan bangga dan sedihnya aja mengumumkan result aja sangat mendukacitakan..:(

Sedih sangat siap bgtau husben abeslah...lepas ni dua2 kena diet..

Bacaan fasting : 4.9
2hr                        : 8.9

Tinggi kan????uhukkk2..normal sepatutnya bawah 7.8. aja terkesima je tgk result tu sebab ai bajet lepas.hahha

pastu bila balik rumah ditenung2 balik pemakanan aja sejak kebelakangan ni memang high in sugar..baru balik langkawi kan...coklat macam2 jenis dah masuk perot...bentak2 minta MA beli kuah rojak mak bee dgn jmabu batunye lagi..hari2 aku meratahnya sampai jambu tu abes...makanan2 lain lagi..kalo g Giant Shah Alam confem beli popia basah request sambal lebih n roti2..belom i dinner nasi..lunch nasi..kan? bagus kan pemakanan aja? sgt tak sihat..

Hasilnya lepas ni aja kene buat BSP (Blood sugar profile). Nurse kata wat 4x dari jam 8am, 10 am, 2pm dan 8pm.amik AL lagi.adoiii

Kawan PZM aja bgtau kalau boleh catit apa makanan yg kite amik masa hari buat BSP tu..so kite akan tahu makanan apa yg kalau boleh jangan diambil langsung semasa tempoh mengandung ni..

Aja belajar nutrisi tapi biasala..bila mengandung diri sendiri tak apply..fikir perot lapar je..so start minggu ni aja dah start berdiet...xde la diet teruk sgt cume kurangkan pengambilan makanan2 tinggi karbo..sebab dalm karbo la ada gula.hehe..coklat air manis sume xpandang dah..nasi jarang2 tp makan la sikit..nnti husben marah..

diet aja sekarang:

bfast: Air milo kosong tanpa gula /susu atau susu Anmum
         roti wholemeal 2 keping/ cornflakes & susu/ sup cendawan segera/ roti canai/nasi lemak

lunch: nasi separuh, ayam/ikan/telor, sayur2, air kosong, buah epal

tea time: air kosong, makanan2 utk MA.dah 2 hari makan keladi goreng..owh..tak bagus2
              air teh/kopi utk MA
              Buah

Dinner (before 8pm): Nasi half, ayam/ikan, sayur, air kosong

Biasanya kalo pagi aja makan heavy cam roti canai/ nasi lemak..aja tak makan lunch dah.makan buah2 je dah petang2 baru makan...menu ni akan berubah kalo pagi aja makan berat..hehe

ok..tau menu aja xberapa cantek dan bagus untk gdm mummy cam aja..wuuuuuu..akan aja practise lebh kuat dan bagus untuk menangkis godaan makanan2 yg xbagus..owh..lamanya dah xminum air manis.hehe

owh ya..masa amik air gula tu..kandungan baru 16 minggu.kena minum air gula cepat sebab aja ada history kencing manis dalam keluarga..lepas ni jenuh la nak minum air gula lagi.adoi2

jap2..sapa tau boleh makan tak kismis masa pregnant kalo doc kata kite gdm? maksudnye ada kencing manis masa mengandung? sbb kismis tu manis sangat..huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Mengimbas memori..5 Februari 2010..

Salam semua..

Hari ni genap 2 tahun kami bertunang..mak aiiihh..kena celebrate ke? *bak kata MA*
Aja kata tak kira..b kena ingat jugak..xkira..lepas ni dah ada baby lagi la xkan celebrate..so nak suami ingat je tarikh ni..hahha

Gambar kami 2 tahun yg lepas..kikikiki~

Kami bertunang betul2 sebelum kahwin selama 1 tahun 4 bulan ..emm.macam xsyiok je nombor tu.haha..tapi sebab masing2 dah gatal merenyam nak kawen even xcukup duet sana sini..even ilmu tak penuh di dada *den pandai masak lepas kawen..before tu i makan kedai.haha*
Dugaan bertunang memang banyak..sepanjang tu kami ni panas je..asyik nak gaduh je..aja cepat marah..husben pulak masa tu jauh kat Johor..kuat cmburu lak aja ni..jadinya tiap2 bulan mesti berperang sampai satu masa tu MA decide nak putuskan pertunangan..*opssss*
Ye..ni kisah benar..dia nak putus sebab dia kata die dah pening dgn perangai aja..dengan jauh..susah nak jumpa..dengan duet tak cukup2..dengan studi die lagi..tensen..MA ni jenis terlalu banyak fikir so bila jadi macam tu aja terkedu jugakla...kami putus tunang selama 3 hari.kekekeke...

elehhhh..3 hari je ja?aah..sbb lepas 3 hari masing2 rindu balik n contact diri masing2...n say sorry semua la..pastu kapel balik..haru je kalo fam den tau benda ni.haha

sampaila hari pernikahan kami 1June 2012, kami masih still arguing pasal benda remeh temeh tapi xde la sampai putus lagi..kire jodoh kami memang kuat la..bertahan dengan hasutan setan yg asyik nak porakperandakan kami..Alhamdulillah...

I LOVE U MA!!!
 
Malam tadi menggedik je la dengan husben sebelum tido.borak2 macam2 sampaila masing2 tertido..susah sebenarnya nak jadikan suami aja ni romantik sebab dia xreti.huhu.;tapi dia romantik dengan cara dia sendiri dan aja suka cara dia..xpela...suami sapa?suamiku jugakkk..huhuhu

baru 1st time nak celebrate la konon2 tapi kami xtau lagi nak clebrate macam mana..aja pon blur sebb tahun lepas xdapat pun celebrate dengan dia.
nak masak ke? eee..malasnye....emmm..tengok la nanti..

yang pasti aja dah dapat hadiah sebelum waktunya..kan..dah cakap.suami saya xromantik..belikan barang siap cakap ni untuk celebration next week.huwaaaa...mana aci..sampai skang aja tak buka dan tak pakai lagi barang tu..tunggu sampai masanya baru aja buka..baru la namanya hadiah kan..kekekeke~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kebosanan Di Hari Minggu..

Salam semua..
bersiaran secara langsung dari umah.yeahhh.its weekend baby!tapi MA xde..sob3
die keje kna replace cuti raya haji.so xpela.aja duk diam2 kat umah sampai xtau nak buat ape dah...eiii.bosannya.tgk tv last2 tv tgk aja.kemas nyapu dah..masak?adoii.malas.heheh

cepatla balik suamiiiiii..saya bosan ni.ade awk boley wat kawan gaduh.pattt..huhu..love u hubby!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kisah Bakal Menantu dan Bakal Mertua..

Salam semua..

Aja ni terpanggil nak bagi pendapat aja berkenaan isu panas la ni pasal seorang bakal menantu yang nak meminang anak gadis si bakal mertua ni.Alaaaa.korang tau kan? dah heboh dah berita ni kat blog & paper. Si Shahnaz & ND Lala tu la..sapa lagi?

Meh baca sini kat OH BULAN..


 
Apa pendapat korang ek? Aja bengang dan geram dengan sikap Shahnaz tu yang boleh dikategorikan sebagai bodoh sombong, berlagak, tak paham bahasa dan ego..Agaknya memang betul lah orang2 kata dia ni panas baran (tengok muka pon tau...) sejak 2 menjak ni banyak sangat cerita diorang keluar sebab hanya pasal merisik..what?????merisik je pon..bukan nikah broooo..tapi pong pang pong pang kat media macam dah nak kawen...siap sound2 bakal mertua lagik..amboiii..xsedar diri sungguh dah ni..

Sharnaaz ni kena ingat dia nak kawen dengan anak gadis ND Lala..bukannya anak yatim piatu..bila dah berkahwin, bukannya ko amik Shila tu sorang..ko kawen dengan d whole family die.belom apa2 aja dah nampak dia akan kongkong Shila ni pastu tak mahu rapat dgn family Shila..iskh3..nak kawen dgn anak die..tolongla...please la buat baik dgn parents dia..xperlu

Kalau la bf kakak / adik aja buat camtu, ingat bapak aja nak terima ke? belom apa2 dh bgtau " yes..saya memang kongkong dia sbb saya nak die jadi bakal isteri saya" amboii statement! sungguh xikhlas dan bongkak okeyyy!

emo sedikit sebab seharusnya Sharnaaz ni bertolak ansur..xpayah keluar apa2 kenyataan kat media..reporter mmg akan cari ko punye tapi ko ada hak utk kata no comments right? sebab kenyataan2 ko tu akan buat lg imej ko kecik macam boleh dipijak2 oleh family ND Lala..he deserve right to reject ur proposal..die deserve utk  tak bagi anak dia kawen..macam Chef Wan penah buat dulu..ingat x? menangis2 serina tu xdapat kawen dgn arwah Hani mohsin..tapi akhirnya..skang dia bahagia dengan restu ayah dia..paham tak kat situ? restu ibu bapa adalah segala-galanya...

xpayah nak berdondang sayang sangat sebab ak rasa harapan Sharnaaz ni memang dah punah..cinta kononnya dengan Shila Amzah akan terkubur macam tu je sebab mamat ni mmg jenis xhormat ibu bapa Shila & kerjaya Shila..so..tunggu ape lg.angkat kaki je..selagi mamat ni still menjawab kat media, memang aja xnampak la die akan dpt kawen dgn Shila unless they all kawen lari.hahah

Me personally akan cari lelaki yg bekerjaya bagus, hormat ibu bapa, family dia & family aja...eh,dah jumpe pon..sori ye MA..bukan ma nak cari lain.kekekekeke~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS