Wordless Wednesday

Salam semua..sleepy tak? kan...kan?

aja asyik menguap je sambil buat keje yang melambak..ni curi masa jap.pening..ngeh3

otak dah fikir pasal movie nak tgk malam ni..GANGSTER CELOPPPPP.lalala...permintaan sang suami sebab hari tu dah bawak aja pegi tgk muvie thriller..baby terkejut2 je la kot.sorry ye sayang...mumy rindu nak tgk wayang..lepas deliver nanti susah nak pg sbb sayang dah ada.hehehhee

OK..jom sambung wat kejer..what d blues wednesday....zzzzzzz

owh ya!!!esok 28!!cer teka apa dapat esok? lalalalala.semangat2...naseb bulan ni 28 hari..kekekkee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

azizah :) said...

org kata masa preggy xelok tengok wayang.. tp itulah yg kita nak tgk kan.. hehe

so far lom lagi nak tgk wayang time preggy ni..hee

::Aja:: said...

mmg xbaik sgt sbnrnye jijah..tp aja dah lama sangat2 xtengok wayang..tu yg tetibe gatal nk tengok since kawen June thn lepas.sampai skang..br le tgk 2 kali..haha