Wordless Thursday..

kikiki...saja wat gempak!:P

Salam semua!

i will make it short & simple..hehe.wordless kata kan..

just to inform here that i'm now at 18 weeks of pregnancy!Alhmadulillah...masuk trimester kedua juga tanpa sebarang masalah mood perasaan cuma ada masalah kesihatan sikit sebab gula dalam darah aja tinggi..mungkin disebabkan keturunan dan cara hidup yg x begitu sihat lerr..apa lagi..huhu

perot dah bolattttt..hubby suke usap2 before tido & mummy pon lagi la suka..ngendeng2 kat hubby before tido..lalalala..baju masih ada yg muat sbb baju aja besar2 so tak kisah.heee.cume mungkin kena shopping "sumting" sikit.hik3

tekanan kerja..yesss.banyak tapi aja selalu ignore perasaan stress tu sebab dia boleh menyebabkan bacaan gula aja laaaaaagi tinggi.huhu..

So, pengajaran di sini..mengandung atau tak..sila jaga pemakanan anda!jangan ambil banyak makanan yg berkanji/ karbohidrat tinggi and i realize that segala tok nenek ubi kayu, keledek, keladi..aaa,.potato..lagi ape eh.?sila hindarkan buat sementara waktu sebab ia akan menyebabkan gula anda naik...

Sekian, terima kasih!hihi




owhhh..aja nak benda alah ni...sampai hati hubby..carik2 rupanya diorang dah stop prosperity..baru tahu..sedih2...sila jangan keciwa sangat aja...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

azizah :) said...

aip2.. diet2... hehehe

::Aja:: said...

hehhee