Mengimbas memori..5 Februari 2010..

Salam semua..

Hari ni genap 2 tahun kami bertunang..mak aiiihh..kena celebrate ke? *bak kata MA*
Aja kata tak kira..b kena ingat jugak..xkira..lepas ni dah ada baby lagi la xkan celebrate..so nak suami ingat je tarikh ni..hahha

Gambar kami 2 tahun yg lepas..kikikiki~

Kami bertunang betul2 sebelum kahwin selama 1 tahun 4 bulan ..emm.macam xsyiok je nombor tu.haha..tapi sebab masing2 dah gatal merenyam nak kawen even xcukup duet sana sini..even ilmu tak penuh di dada *den pandai masak lepas kawen..before tu i makan kedai.haha*
Dugaan bertunang memang banyak..sepanjang tu kami ni panas je..asyik nak gaduh je..aja cepat marah..husben pulak masa tu jauh kat Johor..kuat cmburu lak aja ni..jadinya tiap2 bulan mesti berperang sampai satu masa tu MA decide nak putuskan pertunangan..*opssss*
Ye..ni kisah benar..dia nak putus sebab dia kata die dah pening dgn perangai aja..dengan jauh..susah nak jumpa..dengan duet tak cukup2..dengan studi die lagi..tensen..MA ni jenis terlalu banyak fikir so bila jadi macam tu aja terkedu jugakla...kami putus tunang selama 3 hari.kekekeke...

elehhhh..3 hari je ja?aah..sbb lepas 3 hari masing2 rindu balik n contact diri masing2...n say sorry semua la..pastu kapel balik..haru je kalo fam den tau benda ni.haha

sampaila hari pernikahan kami 1June 2012, kami masih still arguing pasal benda remeh temeh tapi xde la sampai putus lagi..kire jodoh kami memang kuat la..bertahan dengan hasutan setan yg asyik nak porakperandakan kami..Alhamdulillah...

I LOVE U MA!!!
 
Malam tadi menggedik je la dengan husben sebelum tido.borak2 macam2 sampaila masing2 tertido..susah sebenarnya nak jadikan suami aja ni romantik sebab dia xreti.huhu.;tapi dia romantik dengan cara dia sendiri dan aja suka cara dia..xpela...suami sapa?suamiku jugakkk..huhuhu

baru 1st time nak celebrate la konon2 tapi kami xtau lagi nak clebrate macam mana..aja pon blur sebb tahun lepas xdapat pun celebrate dengan dia.
nak masak ke? eee..malasnye....emmm..tengok la nanti..

yang pasti aja dah dapat hadiah sebelum waktunya..kan..dah cakap.suami saya xromantik..belikan barang siap cakap ni untuk celebration next week.huwaaaa...mana aci..sampai skang aja tak buka dan tak pakai lagi barang tu..tunggu sampai masanya baru aja buka..baru la namanya hadiah kan..kekekeke~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

SarahSyafiq said...

alhamdulillah, jodoh kuat tak ke mana.hehe

::Aja:: said...

hehee.xsangka dah kawen..n he change a lottt...n we all dh xgaduh2 dah..masa awl2 je ade bunyik2 sbb br nak sesuaikan diri kan...sekarang xde..usik2 je adala.hehe