Kisah Bakal Menantu dan Bakal Mertua..

Salam semua..

Aja ni terpanggil nak bagi pendapat aja berkenaan isu panas la ni pasal seorang bakal menantu yang nak meminang anak gadis si bakal mertua ni.Alaaaa.korang tau kan? dah heboh dah berita ni kat blog & paper. Si Shahnaz & ND Lala tu la..sapa lagi?

Meh baca sini kat OH BULAN..


 
Apa pendapat korang ek? Aja bengang dan geram dengan sikap Shahnaz tu yang boleh dikategorikan sebagai bodoh sombong, berlagak, tak paham bahasa dan ego..Agaknya memang betul lah orang2 kata dia ni panas baran (tengok muka pon tau...) sejak 2 menjak ni banyak sangat cerita diorang keluar sebab hanya pasal merisik..what?????merisik je pon..bukan nikah broooo..tapi pong pang pong pang kat media macam dah nak kawen...siap sound2 bakal mertua lagik..amboiii..xsedar diri sungguh dah ni..

Sharnaaz ni kena ingat dia nak kawen dengan anak gadis ND Lala..bukannya anak yatim piatu..bila dah berkahwin, bukannya ko amik Shila tu sorang..ko kawen dengan d whole family die.belom apa2 aja dah nampak dia akan kongkong Shila ni pastu tak mahu rapat dgn family Shila..iskh3..nak kawen dgn anak die..tolongla...please la buat baik dgn parents dia..xperlu

Kalau la bf kakak / adik aja buat camtu, ingat bapak aja nak terima ke? belom apa2 dh bgtau " yes..saya memang kongkong dia sbb saya nak die jadi bakal isteri saya" amboii statement! sungguh xikhlas dan bongkak okeyyy!

emo sedikit sebab seharusnya Sharnaaz ni bertolak ansur..xpayah keluar apa2 kenyataan kat media..reporter mmg akan cari ko punye tapi ko ada hak utk kata no comments right? sebab kenyataan2 ko tu akan buat lg imej ko kecik macam boleh dipijak2 oleh family ND Lala..he deserve right to reject ur proposal..die deserve utk  tak bagi anak dia kawen..macam Chef Wan penah buat dulu..ingat x? menangis2 serina tu xdapat kawen dgn arwah Hani mohsin..tapi akhirnya..skang dia bahagia dengan restu ayah dia..paham tak kat situ? restu ibu bapa adalah segala-galanya...

xpayah nak berdondang sayang sangat sebab ak rasa harapan Sharnaaz ni memang dah punah..cinta kononnya dengan Shila Amzah akan terkubur macam tu je sebab mamat ni mmg jenis xhormat ibu bapa Shila & kerjaya Shila..so..tunggu ape lg.angkat kaki je..selagi mamat ni still menjawab kat media, memang aja xnampak la die akan dpt kawen dgn Shila unless they all kawen lari.hahah

Me personally akan cari lelaki yg bekerjaya bagus, hormat ibu bapa, family dia & family aja...eh,dah jumpe pon..sori ye MA..bukan ma nak cari lain.kekekekeke~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

Bie Cimbelang :) said...

Bie rasa macam this time dia dah over buat mistake.. there's no turning back -_- Semoga Allah bagi yg terbaik utk 2 2 pihak kan..