Tersadai di HTAR, Klang

Semalam adalah hari yg urmmm...agak kurang bernasib baik utk aja..mcm biasa on monday mmg aja akan wat cek up+blood sugar profile..tp xtahu la disebabkan mknn yg aja mkan sehari before cek up atau mmg Allah nak menguji aja..bacaan gula aja tunggabg langgang...merah.biru.merah.biru..terus aja kena refer ke HTAR Klang.huhu..nak nanges jew rasa..aja takut..xmahu kena insulin pulak...ade 7 minggu je lagi.huk3.baby kuat kan..xkan nak kne paksa keluar awal kan.xmau2..

so.bermula la kisah aja tido di wad bersalin hospital ni..agak gerun jugak sbb wad operation..so semua yg kat sini semua czer n becoz of bsp/tunggu operation..suara baby dr kol 6 ptg sampai la pagi selasa ni.always kedengaran..mcm2 aja rasa..rasa cam..bersediakah aku nak hadapi tangisan bayi mcm tu?ada baby tu xberhenti nangea..kecian dengar.huhu..

full story?kemudian aja upload yek..hihi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: