menghitung hari di minggu kehamilan -38minggu

Assalamualaikum korang!
Orang malas nak update blog kmbali ni.hehehe..
aja nak inform skang ni dh lps 9 bln..n 10 hr..hehe.biasanya kan org kata mngndung 9 bln 10 hr..tp aja dah 9 bulan 13 hr..hee..berdebar je ni bile ramai kata aja mgkin bersalin awal..perot dah turun la..bla.bla..mcm2..

hakikatnya...aja masih bekerja until now...xde amik cuti awal lg sbb rasa mcm mmpu lg nk g kje..tp xtau la mnggu ni sbb hr ni aja mmg cuti..hehe..wat cek up and blood sugar profile..hopefully last la..xkan masa mnggu 40 still nk cek gule den?ye x?hihi..

ramai kawan2 kat gp fb dh bersalin..one of my bff syud xde dgr khabar apa lg..tp tau la die xbersalin.lg.mnggu ni minggu final utk syud...sila bertabah n good luck syg!

Dikesempatan ni aja nak mintak maaf kat sesiapa saja yg follow blog ni..yg mmbaca blog ni...kalau ada salah silap aja...aja mntak ampun..mntak maaf...doakan aja selamat melahirkan bila2 masa je ni..moga bayi ramadhan ni mmberi seribu rahmat dan keberkatan kepada kami sekeluarga...

p/s..baby...kete mummy dah siap..daddy dh siap tinted cermin lg sbb nk make sure baby xkepanasan kene matahari dlm kete.alhamdulillah kete yg cedera pulih dlm 3 minggu jek...
so..baby dh boleh keluar dh...hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: