Hadiah untuk Ayraa

Salam semua...

Sedang mencuba untuk mengaktifkan diri kembali seperti dulu..tapi jgn marah tau..aja memang nak cite pasal ayraa je banyaknye.hahahha..

Jumaat lepas Ayraa genap 3 bulan..makanya Sabtu lepas momy & daddy Ayraa gedik2 la nak belikan sumting untuk Ayraa.. Makanya, tersinggahla kami di Poh Kong...niat dari die lahir tu memang nak belikan set perhiasan emas untuk Ayraa..gegel meyh...mestila nak bg dia comei2.hehe..so, kami telek2 la gelang yang ada kat situ.nak belikan rantai leher Ayraa xsesuai lagi..die xpandai berdiri pon kan..rugi..so belikan gelang tangan yg adjustable...hope muat la sampai dia setahun ke..kan? (macam x je...tgk ayraa makin bambam,,momy yg takut..miahhaa)

So, total lost RM610...belikan gelang tgn + gold bar untuk Ayraa...lepas ni dady promise nak belikan untuk momy plak..yeayyyyy!!!nak rantai leher tau dady..>_<




senyum2 ayraa dapat gelang tgn baru.hehehe..sayang si botak momy ni manyak2..:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

hazlina azmi said...

comeynya ayra....blogwalking,jemput follow blog saya ye...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/