3 hr terakhir!

emmm..time I post ni..i sangat2 berehat2 di opis..heaven gile..i xde keje kowt.langsung..hahaha..semalam I dah makan kat TheChicken Rice Shop ngan geng SD as to celeb besday my fren..Meddy n farawell party for me n Izy..

I lost if ade yg tanye how I feel ryte now..I xde feel ape2 pon..sedih x..happy x..sume bercampur2..so, i wat dunno jew.hehe..

so, I have another 3 days to finish my works n training here.hehe..

so; plan for tomorrow.-my fren ajak makan kat Vanilla Cafe..errrr..dgr nama pon I dh menggigil..mahalnye!huhu..

jumaat-not sure yet but maybe I akan settle kan bill bb i yg xterbayar lg tu..n makan2 n jalan2 d c4.HEHE.

isnin- i half day coz i nak abeskan semua cuti yg I ada...so,, after next Monday..I will be free!!!!!

Gile x sabar nak bercanda2 ngan my besties..Ili, Sherin, Dira, Nida n Ina..even b4 ni ade 10 kanak2 chumell yg suppose to join dis vacation..xpela...6 bdk paling comell je terpilih..kan2..?sape nak follow?Penang mari!!!

last vacation to Sabah..lps tu xde dah..=(


p/s: besties yg cumel...boleh x otw pegi or balik, kite serbu mana2 dusun durian...I lapar durian.uwaaaaa~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

elydalyla said...

I pun tak sabar! Nak durian jugak! Bestnyeee klu dpt!! :)

::Aja:: said...

wahhh..kalau la dapt kan cyg.aipp3..sume nak ni sush der...hik3

dhiera said...

wawah...excited jugk. asyik hitung hari je. tapi kan tapi kan isnin 2 sepatutnya i kena kerja la..gamble jawab MC aje la..
ili, dah bosan makan durian la sayang sampai kentut pun bau durian. euw... skang ni orang gah sibuk habis kan manggis la.. lalalala *action lbh, sila jgn jeles*

pssttt, aja. tak ada keje tukar template blog smbl jadi kan blog mood tidur ea.zzzz

::Aja:: said...

@dira: cesss kamo...haha..aah..tgh free byk ni aja gedik2 la explore blog...dh lama ade blog pon xpandai2 nak edit.kekekeke~i ubah lagi ni.kih3..oo..kamo mc je la..bantaije.kekekeke..ey..xbek kan?patt kene la cuti coz 1hb tu jtuh tyme public hols..hmmm

eyyy..nak manggis jugak!!!umah aja xberbuah la semua buah2an tahun ni.huhu..nak durian...:(..pls2