May....

May...mcm nama kumpulan rock dulu2 kan? tapi act May ni bulan 5..kuang3!
9 may: I start keje baru kat supplements company..n till now, Alhamdulillah progression ak ok je..bagus..semedang sakit kaki if kuar g outlet.hahaha..baru 3 weeks I keje kat sini..emmm.waiting for my 1st salary here!ahaks..so far, ok jew coz I need to move from management/ corporate ways to nutrition field.coz I mau jadi PZM..(ape tu?)
ok la..PZM ni actually singkatan untuk Pegawai Zat Makanan@ Nutritionist kat govern sector.So, itula impian I selama ni..I nak jadik PZM becoz I suke environment kat clinics or hospitals.haha..nak jadi doc I kurang pandai so jadi Nutritionist pon ok wat? tapi tula...sampai la ni gov xde panggil intrview.I berserah je..so now, tgh kumpol experience & review again apa2 yg I belajar selama ni..1 year I keje bahgian management, so otak berkarat sikit la.hahaha..

so, until today..I am still in this place..working with passion(ye ke?) & I am trying to improve my knowledge n comm. skill as I think My English not very good. I dunno whether my English was bad or the Iranian guy that I spoke to yesterday donno to speak English.hehe...its ok aja..from your experiences, you can learn more n more...chaiyokkk!

I banyak kuar ke outlet to promote the products & doing health test + consultation to the customer. some are the loyal customer n I happy la bile diorang bagitau this product is good n blaablaabla..means company I xtipu ya!('',)..yang paling happy bile ada guy tu dulu muka die berjerawat batu tau, then my PA advice him to take our products: for detox & improve antioxidant..now,,wa caya lu la brooooo..muke cantek gile! maintain ya bro..hopefully I can see u gain n see ur improvement.hope better than before..

merepek je kan?xpela..I saja2 tulis.hahaha..
p/s: rindu kat kawan2 UPM...rindu kat SD-ian jugak...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: