Post Baru di Tahun Baru

Assalamualaikum!

Ya Allah..berbulan tak tengok blog ni!hahahha..kecian kamu dilupakan..maaf ye..betullah..bila kita stop menulis..bukan senang nak kembalikan semangat n aura menulis ni...

aja sangat busy dengan kerja..field baru.huhu..dan dengan life with my beautiful Ayraa & luvly husbeng.hehe..bulan ni Ayraa dah nak masuk 7 bulan..pejam celik pejam celik..erkkkk..dah besar dah anak dara aku? tak sangkanya.hehehe.
Alhamdulillah...diberi kekuatan dan kesihatan dan rezeki yang melimpah ruah utk kami sekeluarga..rezeki not in term of money only..rezeki sihat..selamat..sejahtera.hehee..kerja baru..eh..eh???:D

February adalah bulan CINTA untuk aja..bukan sebab Valentine ya..sebab semalam anniversary pertunangan kami...esok ehemm..ada sumting sweet...12/2 anniversary perkenalan kami..dan..emm..macam2 la..so..aja sangat suka dan sayang February.kikiki

nak story about my job.bulan ni jugak genap 2 tahun aja berkhidmat di syarikat aja kerja sekarang ni...field dah berbeza..masuk regulatory but its really interesting area..patut kene masuk area ni dari dulu lagi.hahaha..tapi rasanya jodoh aja xpanjang dengan syarikat ni sebab....emmmm...aja dah dapat kerja baru!!!!! ingat tak aja pernah cerita tentang IV..PAC yang aja kene buat last year? utk post Pegawai Penerangan Pelajaran Kesihatan?

alhamdulillah! I got it!!!!(^_^)

Rezeki baby Ayraa..agak lama juga nak dapat tahu result..fikir dah tak dapat dah..redha dah..tapi rezeki siapa tau kan? aja lepas IV tu...dah tender notis 2 bulan dah last month. InsyaAllah masuk bulan 3 /4 ni..tgh tunggu penempatan dan tarikh lapor diri..(errrr..dah tahu tempat sebenarnya tapi tunggu keputusan rasmi.ehehhee) ..hint: aja keje kat hospital di selangor jer..Alhamdulillah..xpayah nak fikir cari umah dan mana nak letak baby..xmau jauh2 dengan baby.wuuuuu

Wish me luck ya! Semoga aja rajin update blog tahun ni.miahahaha

nah..nak tepek gambar kami..:)
 






owh ya...reminder esok besday aja tau..tau..tau? sila wish..:P
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: