Hari Terakhir Di Cambert & Nuvanta

Assalam..

nak buat post sedih jap..hari ni hari last aja di company ni...

erkk...x le sedih sangat..Happy jer nak leaving the company..but sadly leaving my frenz here..even though this company banyak Chinese..Malay ade la x sampai 10 orang..tapi kami kawan mcm biasa.. adatla ada yg tak suke kita..ada juga yang suke kita..thanks for the memories..paling akan ingat mereka sebab their gifts masa aja kahwin sampaila hadiah untuk ayraa...Stroller merah gitu.hahaha..

Hope we still can meet each other..maybe in other places..maybe di hospital, tempat aja bakal berkhidmat kelak.hehehe

owh ya..aja memilih untuk menjadi penjawat awam as pegawai pendidikan kesihatan @ peg. penerangan n InsyaAllah bekerja di most busiest hospital! HTAR Klang.hahhaha.naseb ko le nyah...pagi2 menapak la nak pergi kerja.ngeee

mungkin tiada peluang untuk aja jadi Nutritionist but I still can be a nutritionist to my friends, family and especially for my babies...ehhh????babies ke?hahahha

Lepas ni nak enjoy dulu spend time dgn my family yg kecik ni..nak g jalan ke Sabah..2nd time already but very special sebab bawa suami and anak.lalalala..n bawak adik yg gedik nak follow.diorang pg honeymoon i pulak jadi agen.cettt

see u back very soon my blog! will update cite2 di sana.hehehe

 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: