Bermulanya perjalanan baru ku...di HTAR Klang

Assalamualaikum semua!

Aja bersiaran secara langsung dari bilik Pegawai Pendidikan Kesihatan di HTAR Klang, Selangor. ehemmmm..ehemmm..membongak je ko ye aja.!

Aja dah start kerja semalam 17/3/2014 and attached kat unit pendidikan kesihatan, Kompleks Rawatan Harian, HTAR. Kalau sapa2 ke Htar mehla ke unit aja..ada gymm....lalala..(bolehla kot nak azam kuruskan badan.erkkkk)

So far, belum ada apa2 yang urgent lagi..unit aja ni..ade 1 bos, 1 pegawai cabuk a.k.a aja la...1 nurse, 1 designer, 1 technician and 1 pembantu am.opis besarr...orang sikit..semacam je rasa.hahha...

aja masuk keje 8.30-5.30..ambil shift paling lewat sebab malas nak bangun pagi2 buta..gelap2 dah kuar.xmau2 camtu..haha..Tak jem ke? Klang kot?

jawapannya....TAK!!!!yeehaaaa...within 30 mt aja dah sampai..so boleh berjimba2 lagi.Alhamdulillah..dpat posting di kawasan sendiri..xde la jauh sangat nak drive..xkuasa mak nak hntr ayraa yg over aktif tu pagi2.hihi.

yang tak bestnye odw nak hantar ayraa ada sekolah..jadi jem sikit..lepas tu traffic light banyak..kalo ade h.way dari kapar ke HTAR..10 mt sampai da kot.weee

bertambah tak bestnya..baru mula kerja dah kena pergi orientasi seminggu kat Bukit Tinggi, Pahang.T_T..aja fikirkan ayraa je ni..mampu ke ayraa nak tido tanpa momy...momy skang tido jauh dgn daddy xpe..tapi ayraa? uwaaaa..nanges bile pikir.. aja dah start mix susu dgn fm,..alhamdulillah..ayraa nak minum susu formula..die tak confuse..tapi kalau jumpa aja xde maknanya..tak mahunya die susu botol tu..nak mngempeng je..adoiiii..sedihnya..cmne nak tido 4 malam tanpa ayraa ni?? dady? xde solution lebih baek ke.uhukkk..:(
pagi tadi dady ayraa try utk jaga ayraa without aja..konon ayraa da terbangun kol 6 die nak tidokan balikla..memang tak la.,.,.hahhaha..comel je ayraa buat2 tido lepas tu terus cakkk..sengih...dady yg tido.sabar je la.huhu

apa2 pon ni la cabaran dan pengorbanan yg aja perlu lakukan..kerja, keluarga..susah nk bahagikan masa..takkan mana2 nak pegi suami nak kene follow je.helooo...suami tak de keje laen ke?xkan tak keje..nak membontot je mana isteri pergi.. so, aja kena pandai2 sendiri la ni nak fikir..nak tak nak rasanya kena minta mak mertua jagala..kalau bawa mak mertua aja.mahunya bapa mertua aja yg nanges.haha..

kalau la husben aja kata ok.dady cuti 5 hari ni ikut aja g kursus.alangkah bagusnye.huhuhuhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: