Cerita di bulan April- Ayraa turns 9 months

Assalamulaikum..hai semua!miahaha..lamanya tak menghupdate blog ni..alkisahnya..mcm la busy bebeno kan?kihkih2..

aja da start busy dgn program2 hospital dan kemnterian...tapi tak dela bz bebeno..just nice dan yg penting weekend saya penuh dgn aktiviti with my luvv..

target lepas dapat gaji ni nak beli brg2 utk diri sendiri..lama xmenyoping..asik beli brg ayraa je.muahaha..dan nak hias2 bilik keje aja kat hospital ni..bilik besar tapi kosong..kalau u ols tgk msti tak semangat.hahaha..ada komputer, printer, buku n alat tulis je.bosan!hahha

18hb yang lepas ayraa dah genap 9 bulan.. Alhamdulillah my princess sgt2 clever dan behave..jarang sakit, aktif je dan makin panjang langkahnya.. Aku bersyukur Ya Allah..moga kau sentiasa memberikan kesihatan yang berpanjangan kepada kami sekeluarga dan keselamatan....

ayraa da pandai apa ye sekarang? selain die mngesot, ayraa da pandai berdiri, duduk dan merangkak..fine merangkak last sekali skill die..x ikut turutan tp tak kisahla..perkembangan setiap budak tu berlainan..kan? so jgn risau tau kalo ank xmeniarap2 even dah umor 5 bulan *macam ayraa*..sebab once dah meniarap..baby akan terus buat skill2 baru yg mncabar otak, perot dan fikiran anda.muahahha~

lasak kemain anak dara ku ni...dah la muka semua org cakap macam boboy..xtahu dah nak make up camne nak bagi rhupe pompuan..rambut halussss sgt..muka lak serius memanjang..camne tu? hihi..

sekarang tgh ajar die minat baca2 buku..slow2 sbb ayraa xminat sgt benda2 toy pelik2...die lagi suke main kertas, tupperware, plastik..tisu...selamat semua masuk mulut die tau.hoho..

ni gambar baru ayraaa..xdela baru sgt..tp die dah berat dah skang..8 kg..xlarat maknye nak mndukung dah..selalu pass kat daddy ayraa je.haha...



I LOVE YOU BABY!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: