Holiday : Langkawi


CAK!!!!


X beragak ko ye aja..terus letak gambar besar2 dulu.hehehe
Nak cerita pasal holiday kami sekeluarga bulan lepas..pergi bertujuh sebenarnya tapi godek2 kat komputer tak de plak gambar adik n husben die.bhahaha..
pergi Langkawi tujuan utama nak bawa abah aja sebab dah asyik disebut2 je Langkawi..ha bagi can la abah rasa camne naek feri g sana..percaya atau tak...2 tempat dalam gambar ni je kami pergi lawati..selain shoping la.bhahaha...
sedih wooo..tapi nak wat camna..bapaku kepeningan dan demam terus naek kete kabel.nak sangat naek dah pening.ngeee..

owh ye..sebelah aja tu mak tiri aja.mak aja dah lama meninggal masa daku di Matrikulasi lagi..sob3...*Alfatihah*

Kami plan bercuti 3 hari..gerak malam New Year 2015..tapi sepanjang jalan xnampak letup2 pon sbb sume berkabung kan tahun ni.ehhe..sampai kat jeti Kuala Perlis dalam kol 8.30 pagi sebab kami byk stop n bagi can adik ipar tido..dia dari semalamnya drive dari JB all d way to Perlis tau.hehe

Sampai Langkawi lepak2 tepi pantai dulu sambil makan rendang ayam + ketupat nasi.haha.ni la kalo bawa org tua.bekalnye itu le..MA yg mcm cacing kepanasan sbb die nak makan nasi gak.belikan la sebungkus gak.

Cek in kol 2 lebih camtu n diorang terus bantai tido..dats y kami xbyk jalan2..more to rest n shopping..

Cite pasal shopping nak dekat 1k gakla aja n MA abes sbb kami xborong coklat.kami borong kelengkapan rumah pinggan mangkuk n periuk *arahan ai ok!*...coklat sikit je sbb husben xbagi aja mkn coklat.sob3

Ayraa memang behave la die..momy die pon relaks sbb die nak duduk ngan nenek n atok die.ai jadi tauke besar la kat belakang.hahha

So far ok la..boleh la diplan lagi.mana tau lg 5 beradik tu nak join bercuti.tapi duet masing2 la..no support2.heeee


ni gambar di Makam Mahsuri...lepas tu rushing balik sbb my bapak dah membebel nk tido.kekeke

Next time ai upload cite jalan2 lagi eyhhhh..:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: