Harum Manis oooo Harum Manis

Sebenarnya since aku pregnant ni aku jarang mengidam benda bukan2...seingat2 aku..awal2 dulu aku craving pelam muda sampaikan aku panjat sendiri bangku nak capai buah pelam kat depan umah mertua aku.hahaha.tiap hari balik kerja amik ayraa aku panjat sendiri..sungguh xtahu malu.bhahaha


after tu ak teringinkan makan kacang pool..sampai merajuk dgn laki ak sebab masa ke Batu Pahat dia lambat2 kan nak ke kedai yg jual kacang pool tu sampai sana dah habes...uhuk3..dah la odw nak balik KL dah masa tu..naseb kawan ak ade inform kat sek 7 shah alam ada..nama kedai
? xtau..lupe dahhh..


next, patin masak tempoyak..sampai terliur2 aku nakkan makan bnda alah tu..laki ak xsuke masak tempoyak so die bolayan.sampai hati kan? last2 adik aku ternampak kat kedai mana ntah die belikan segedabak ikan patin masak tempoyak..lega wehhh  + sedih lakiku ignore..sob3

pastu xde dah...sampai skang dah masuk 30 minggu.hehe.TAPI! Last week ak terbaca dalam Kosmo ade cerita pasal buah pelam harum manis..terus ak kecur..dan dan tu gak ak text MA..die kata Maaaa...jauh sgt mengidamnye nape?huhu..ak nak gak...n sampai skang ak masih lom dapat..hari2 ak gugel gambar Harum Manis..ko gile?hahhaa..MA order kat kawan die tapi xmuncul2 pon..gantikan dl ngan pelam muda.ewww.ak xnak yg ni la.grrrr..{gedik je rasa since dh tau gender baby ni.hahaha}

ko tengok yekk..ade rasa terliur x nak makan?



Makan dgn pulut..emmm...mcm sdpnya..uwaaaaa.MA....lekasla suh kawan awk tu poskan!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: