kecamuk di hati..siapa tahu?



sejak ahad yg lalu I manage to read 2 novels..perghhh..lamanya xupdate dengan novel2 baru sekarang..dulu I la hantu & raja novel..every month mesti pegi MPH nak survey buku2 baru..tapi sejak2 dah keje ni..sejak dah berduet ni,makin jarang I beli novel..tak tahu ke mana duet2 I yang berlambak tu..(ayat perasan kaya..:P)

so, actually that 2 novels I borrow from my friend, Hasanah..one of the books is IMAN SURAYA & BISIK2 GELORA..this 2 books I manage to finish all only 1 day!hahhaa.gempak tak?
nampak sangat dah kebulur nak baca novel..
actually dua2 cerita ni kisah die berbeza la sikit tapi isi yang sama iaitu hati wanita yang berkecamuk dan bergelora je pasal masalah-masalah kasih sayang dengan sang suami or sang tunang or sang suami..
so.macam biasa la when I get this novel I memang akan baca tanpa stop and hanya akan stop bila cite tu pada helaian terakhir.tak kisah la I baca kat mana..dalam bilik ke waima tgh bercuti pun I boleh buat macam tu tau.hik2
p/s: jangan bawak novel untuk Hajar if nak pegi vacation or honeymoon yek...errrr

I baca dua2 novel, air mata pun tak berhenti2 mengalir.wahhh.syahdu kan..yela...I ni ratu nanges..tengok cite sedih nangis..tengok cite seram nanges..tgok spidermen pon I boleh nanges tau.uhuk2..masa kawan spidermen mati, Harry tu la...I yang feeling lebih2 then nanges teresak2..rasa macam bongok jek!hahaha..

untuk I, dua2 novel ni bagus la..boleh layan..tapi jgn layan time drive ye..takut terbabas..:P
I harap yang hobi I ni akan berterusan..dats better than shopping right? tapi tak tahu la boleh ke x nak stay dengan this hobby..peruntukan I semua dah lari for my wedding preparation, so perhaps u all can borrow your new n latest novels to me..I janji 1 hari je I baca..ahaks!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

wawah... engkau! kalau dah baca novel, orang kutuk pun ko tak dengar kan?

::Aja:: said...

hihihiih..biasela.rindu weyhhhh nk melpk2 smbil bc novel...

dhiera said...

cett...klo ko tgh baca novel, mana ada ko lepak!

dhiera said...

aku sangat excited tengok ko komen. ingatkan ko update blog ko!!! hek

aja, ak dah ada wedding blog. he. gatal ok!

http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com

::Aja:: said...

wahahaha..ak dah lame xupdate blog..xsmpat.malas.haaa.mcm2.kekeke.now..my opis dh xblock blogspot..so boleh la nak berblog.kekeke

::Aja:: said...

nekkk.mana ade?xleh buka pong..xde link tu

dhiera said...

sekarang dah tak block dah ea.. ape lagi!!! hehe