Bila Ayraa mula nak menapak..

Hai semua..semalam cuti public kan? hari wesak..emm..boleh tak nak cakap yang aja baru tau wesak ni disambut oleh penganut Budhha..mati2 aja ingat Hindu yg celebrate.adoiii..

Semalam memang aja memaksimumkan masa aja dgn memasak..entah..rasa terrajin tibe2..nak cube..kalau xcube bile nak pandai kan? hehee.. aja buat menu simple jer..

Nasi Ayam Goreng Madu
Cheesekut Oat & Cornflakes
Kek Kukus Coklat


Feedback husben? yummy!!! die xcakap sedap ke x..memang hampeh..tapi tengok makan bertambah letak kek licin maknanya? paham2 sendiri je la..huahaha..tp die ada la komen itu ini sikit.utk masak lebih umphhh!
nak resepi ke? alaa..makanan biasa2 jek...tp kalau nak tahu aja tak ada mixer tau..just ada blender tp blender tu xleh blend bawang cili etc...sebab dah khaskan utk makanan Ayraa..so nak buat sambal cili utk nasi ayam memang menanges la ketuk2 guna lesung..yg sedihnya pemukul lesung tu dah patah 2..terbaik kan? hahaa

Makanya, menu dessert yang aja sediakan aja mix gune blender je..menjadi jugak! Alhamdulillah..

ehh jap..apa kaitan dgn title?hahaha..dengan bangganya Ayraa da mula nak menapak..1-2 je..lepas tu jatuh la..xtahu la kenapa tibe2 die gembira sgt..bile da sekali die cube 3 steps..terus die hepi n excited sgt nak cube jalan tp asik jatuh2 kat kite la..hahhaa..ayraa syg...bru nak masuk 10 bulan 18hb ni..xmaula cpt sgt besar..momy rindu ayraa kecik cenonet..

#penat masak dengan ayraa..die suka sangat gegar2 rak pinggan..xmau duk diam langsung..naseb siap gak.haha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: