Review [2nd day of Reception. Finally!]

Hello everyone! i'm Mrs Hajar here. I wanna talk about bla..bla..bla..*dah nape ngan ko aja oiii*

Ni mood stress sebab kerja banyak dan esok ada IV penting dalam hidupku. Setelah 2 tahun grad, baru la SPA nak open vacancy for nutritionist. Alhamdulillah, dipanggil utk IV..xpe2..korang2 doakan aja yek..kawan2 aja dah start diinterview dari 19hb lepas..aja dpt hari terakhir @ 22nd @Esok!

Ha...jap..review kawen xabes lagi kan? aja baru start dengan suasana ni..belom baju la..makeup la..bilik la..honeymoon la..eh3..*over..:P*

Ketibaan pengantin adalah lebih kurang 12.30 tgh macam tu la..tapi MA & D geng lambat!grrr..abes sume orang call aja bila rombongan nak sampai..Ai tengah berdebar kot tyme tu korang tepon2.aippp..babap kang!

Aja start makeup jam 10.00.lambat kan?hehe..masa MUA sampai lebih kurang 9.30 camtu..aja still tgh menyebokkan diri dengan Dhiera soh die touch up inai..gile kentang kot! so, after sesi basuh membasuh..sesi mencuci muka sebab MUA bising aja dah pakai krim muka*tehee*..barula make up bermula..

Review dari Dhiera, agak tebal la make up tapi xpecah..
*pandai MUA ai make upkan ai.kan.kan? klik sini for further explanation from my besties.

gambar? nah..curik dari kamera dhiera jugak.*teheee*

dan sambil2 menunggu tu borak2 la dengan dhiera & safya yg datang lewat sikit tapi still awal.hehe..tak tahu apa jadi kat luar, ramai ke tak ramai ke..xtahu sebab aja duk dalam bilik je.kekeke.

DAN...pakcik DJ tu umumkan la ketibaan pengantin dengan paluan kompang..puk pang..puk pang..dong..dong...*sedap x bunyi?*


diorang ni boleh lak ada wedding lain lepas tu..so, kene sharp 12.30..lepas je marhaban bagai diorang terus ke majlis lagi satu sebab kat kg aja ada 15 wedding at one time!gile kan?

ni aja..*owhhh..keciknya aku..hehe*


ni MA..Ohh..kecian die jalan jauh2 yekk..alaaa.nama pon kawen..time jek.kekeke



pastu terus g ke meja santapan..makan2..kami xbersanding..:D

Nampak x pengapit berjasa kat tepi aja tu.muahaha~

lepas makan2 kami pon potong kek..

Red velvet cupcakes + Moist choc cakes + Rainbow cake..:D

Ni sesi ulang tayang masa MB datang..

dan selepas tu majlis beramah mesra dan sesi fotografi la pulak...udahhhh..

sekejap je kan majlis tu? tapi nak prepare bagai nak rak..sampai sakit2 badan dan demam dibuatnya tau,.uhuk3..apa2 pun walimah aja dah settle utk part 1..

ehh..ade part 2 ke? adalah sebab majlis bertandang belom lagi...keyhhh..

sekian!

US with the whole family..:D
to be continue....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

nora saniey said...

aja pic last ngn YB tu kn yg dukung ank 2 spe?nora knl die..nme die harun zainuddin skunk study kt uniten..pkai vios kaler putih...

::Aja:: said...

mak aihhhh..nora..tu abg ipar aja.harun..zainudin tu ayah mertuaku la..hehe..kecik dunia yek..:)

nora saniey said...

lah yeker??hahahah...
knl sesangat la ngn dia 2..abg ipar aja eh?muka xsme ngn apex..huhu..