cabaran!

Salam semua!!!


wow!!!!penatnye!lamanya xupdate..ehhh.lama kew? hahaha


Actually this week aja sangat2 busy dengan my works. Since Monday-Tuesday, aja meeting dgn sales rep dari seluruh Malaysia. First tyme present my plan depan diorang..Menggeletar kepala lutut. Ahaks!


Rabu..aja pergi Lembaga Ubat dan Iklan, kat sek 17, PJ..Alhamdulillah my artwork is approved by them..So, dah boleh iklankan dah! Korang jangan lupe selak2 paper & mag n kalo nampak iklan under name 'SAFWA HEALTH', all of them is come from ME!!!yeahhhh!cabaran sungguh utk buat iklan..Ingat senang je nampak, nak buat separuh mati dibuatnya.fuhhhh


Petang rabunye plak aja kene train staff baru about produk aja..emmm3..mesti korang tertanya2 apa produk aja ni kan? Next entry la aja cite pasal keje aja ni.hahha


balik lewat je la aja minggu ni...asyik2 sampai rumah kol 8 malam.isk3...*xdapat tgk Cinta Untuk Emelda*..wuuuu


Hari ni plak pagi2 aja dah bangun buat sarapan n siap2 terus ke Mid Valley. Set up booth untuk exhibition..lagi2 penat + sakit hati..sebab aja sorang je kena set up semua..nak wat camne..produk aja jaga ni ekcik je..xdela besar sgt..huhu..Luckily i got a very gentle & nice supplier, named Raymond. He is very handsome guy.ahahhaa.Aja tak mintak die tolong install barang2 pon tapi dia willing to help me.. I pay him ok for POSM..Utk tenaga dia je aja xbayr..belanja minum jek.kekeke.cian dia..apa yg penting, he got business from me & I got help from someone.kan?


then, now Aja dah ada kat office, ada something that I need to settle here. Tomorrow untill Sunday...works again and pengsan!waaaa.sedih2


Key..wedding preparation is OFF dis week.!!!>_<

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: