refresh!!!

Hiiii...~:D

Lama x menjenguk blog ni...kepenatan akibat meeting 4 days berturut2 plus 3 days exhibition at Mid Valley, i became exhausted and too tired! Semalam aja amik replacement leave terus.lantakla kalo HR kata 'ehhh..dis gul belom permanent kan? amik cuti plakkk'..xkire!hahah..coz I entitled for that leave..ade 1 lg cuti yg aja mesti clearkan and plan to clear that leave on 30 April..tau x nape? sebab esoknye pon cuti.1 mei.ahaks!

esok nak pikniking dgn my besties..nama je besties tapi jumpe 3 bulan sekali..uhuk2.masing2 ade komitmen..ade tunang masing2..ni pon hopefully xde tunang yg ikut..(sebab tunang aja n tunang dira dah plan nak menyebok)..adoiiii...cube la bagi kami bernapas kejap.aiyooo.takut sgt.grrr

So, will start again with my wedding plan & keje..So far, aja dah face to face discuss with my big boss about my wedding day..sebab aja belom permanent (hopefully, ujung bulan ni or awal bulan depan dh dapt surat confirmation...aminnnn..doakan yek)

He actually okay with it because wedding kan..nak buat mcm mana.tapi dgn syarat aja kene settlekan benda2 yg perlu before cuti..n xamik byk cuti pon.sebab tunang aja pon xkan dpt cuti lama.hik3..so nanti2 la baru nak plan g honeymoon bile..tempatdah ada.tarikh xde.haha


Now, sambil2 buat kerja aja dah start wat invitation.minta address masing2 dan survey rumah sewa..actually tunang aja nak beli rumah terus tapi mana boleh...keje 3 bulan pon belom.berangan!
So, plan untuk masuk rumah sewa end of this month..a month before wedding..sebab aja xnak kepenatan sgt lepas kawen baru nak pindah.haru kang! So, amik cuti 30/4 tu untuk plan pindah rumah sewa..So, aja yg akan stay umah sewa tu dulu for 1 month.hehe

okay..dah habes..>_<

#52 days to go...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: