list to do weekend ini!

Hi gojes sume!apa khabar? hehehe


ha..just nak list down apa yang aja nak buat weekend ni..lots of things to do!!!chaiyok2....1 month left & aja rasa macam xbuat apa2 pulak.huhu..so, jom check apa yang aja kene buat..nant minggu depan aja bg report done/ pending okeyh?:D


Jumaat (today): 


pergi rumah Kak Lang amik kad kawen yg dibuat oleh adik saya yg comot- 2 jenis yek..amik stickers, bunting, banner and segala benda alah yg print dgn adik. Tido sana la..buat bayaran kat adik nanti minta die settlekan..


Sabtu      : 


Pagi tu gerak dari Ampang cepat (xmau sangkut sebab BERSIH)..Gile..org tu berhimpun kat dataran, janganla semua jalan tutup.bongekk..:P


Pergi umah Kak Long Plak..hantar barang2 yg perlu dihantar kat Along..brg hantaran MA. Pastu tunggu dia bersiap & pergi balik kg n kenduri kawen (hampir2 lupe kenduri sedara sendirik)..


Petang tengok Kak long mau balik ke x..kalo dia xmau balik aja gerak g Damansara dulu..nak balik rumah sewa amik curtain yang dihantar dobi haritu & jumpa prospect (muahahaha..)..xde la..ade orang nak sewa bilik aja..aja nak blah dari rumah sewa lama..tapi MA xcarikan lagi rumah sewa..sob3..ape aku kisah..ulang dari Ijok..pe de hall...:D


Lepas jumpa sila balik ke Ijok & siap2 utk kenduri kawen umah kawan. MA ikut ke x depends on him..


Ahad     :

Bangun pagi2 & gerak ke KULIM. Makcik sakit teruk, so pergi ngan cousin & balik hari je. Assume dia memang xkan dapat pergi my wedding..So, pergi la ziarah dulu..huhu


Isnin     :


CUTI. Settlekan hal permohonan nikah di PAID..Tapi tunggu MA punya borang settle dulu baru submit kat Kuala Selangor. 
Amik spek baharu.weeeee.
Amik Baju Nikah.weeee (lompat2)


Selasa   :
Pindah rumah - either ke rumah sewa baru OR rumah abah dulu.Mana2 la..xkisah..Bosan duk rumah sewa sekarang..ada housemate macam tak ada..huhu..


Okay..wish me luck to do all the long lists .hehehe..





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: