Update list after long holiday

Hi semua!


lama gak aja bercuti last week..4 hari & hari ni baru start masuk keje balik..*bosan*


mood xberapa baik coz pagi2 dah gaduh ngan MA sambil2 drive..sakit hati ku ..DAH!!!


Even cuti lama rasa macam x cuti sebab aja bergerak je menghabiskan minyak kete..aiyakkk..ke hulu ke hilir pengsan guwe..


sume benda settle kecuali yang paling penting;


PERMOHONAN KAWEN & BAJU NIKAH!!!


Perghhh...rasa apa je..penat aja amik cuti replacement tapi xsettle..huhhh...MA punye pasal..bab aja semua dah ok tapi dah die xhantar2 kat PAID .apa aja boleh buat??? dah paksa die amik cuti lagi n settlekan..lepas tu pass kat aja n aja dengan muka comelnya akan bagi kat abah utk abah settlekan..Maaf abah..aja xboleh amik cuti dah..tunggu cuti kawen je lepas ni.huhu


Baju nikah xsiap lagi sabor je la...tapi dah janji nak bagi jumaat ni..abes keje aja zupppp g PKNS nampaknye..


Oh ya...lupe nak inform..aja xpindah umah sewa tapi aja pindah balik hometown kat Ijok..so dalam sebulan ni akan ulang alik dari Ijok-Glenmarie, S.Alam..38 km pergi sahaja..mampus ko aja!


lantak...ni protes dgn MA sebab dia berkira sgt dgn aja..so, no more dating coz abah aja tengok je kang..padan muka MA.weekkkkk..


*mood xabes geram dengan MA lagi..jom keje!*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

akudidi said...

sama la aja
x semua yg diplan jadi kenyataan.
ooo settlekan borang tu cepat2 aja benda tu yg penting.date kite kawen nnt ramai gile org nikah.dd pun dapat tok kadi kul 10mlm.amek ko.
hahah

::Aja:: said...

ERK...didi..kol 10 malam? biar betul? hehe..aja nikah insyaAllah jumaat lepas solat jumaat..pendaftar lak kawan abah semua..so, xde masalah rasanya.heee

akudidi said...

jgn condifent sgt slagi borang x submit
kot ade org potong que nangis aja nnt.hahah.sbb dd nak nikah past isyak, kul 9 da ade org book even tok kadi kawan papa pun, xleh watpe la.huhu

::Aja:: said...

errrrr...emm..okay..sy akan submit dis week jugak!huhu

akudidi said...

tahniah
anda gigih
hikhikhik