OMG!!!

Salam semua..


saya mencuri masa menaip entry ini kerana saya sangat2 busy..dah dekat2 tarikh nak bercuti, banyak la pulak ad hoc keje!!gilerrrrr!!!


weekend nak g medi pedi, g spa, g hair treatment..g tempah auntie India taman   Ijok utk buat henna..RM5 only!!!


G tempah bunga tangan, g beli tudung baru utk nikah (tudng yg ada xsesuai dgn baju & veil yg dah dibuat)..:(


G bersihkan bilik pengantn..adik aja cat bilik tp xkemas..senget..pasang langsir..kemas umah as usual and pergi weds my old skol frens: GG & Ijam..Congratz both of U..>_<


7 days to go.!!


.byk benda pending on my side. gaduh dgn MA adalah satu kemestian sekarang ni..sedih...T_T


Apa pun, hope you guys doakan yang baik2 utk aja dan MA..saya syg MA..tapi MA tak paham perangai saya...he is too egoistic!!! so berkira dengan semua benda..eeeeeee


 (ehh..betul ke ayat ku ini?lantakkk..)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

SOULMATE is said...

Wah.bznya
sy kan mjlis lmbt lg tp gduhnya slalu je

Cik Zeeta said...

mri singgh blog sye. der benda yg mnrik tuk di kongsi adorafiq.blogspot.com

akudidi said...

insyaALLAH aja
facing same too
all d best.

p/s:g spa katne?dd tgh mencari2 ni.nk g esok arini baru sebok nk booking.hahah

picairin said...

aja...lelaki mmg camtu... dorang memang ego...kadang-kadang rasa lagi geram bila mai ego tu...sabar and cuba cari jalan nak turunkan ego dia... mcm tunang saya.. dia x bole tgk saya nanges...haha... tapi xdala hari2 nak nanges... guna tym btol2 perlu jak...heee

::Aja:: said...

korang..xsmpt nak balas satu2..tp memang..lagi dkt majlis lg suke gaduh..tp kejp je pastu baik balik..last weekend as single, MA pon dh sejuk je..aja tgk pon sejuk je..aura nak kawen kot.hahaha..

@dd..aja xsmpt g spa!!!uwaaa..lntak la..malam kang wat facial sndiri n ltk amsk..dah..:)