doorgift dan bunga pahar.siap!


Salam semua!


Apa khabar di hari minggu.banyak kenduri kawen x? aja kenyang g makan nasi minyak je...*punah diet*
hahaha..


So, nak continue dgn preparation and this time for 'bunga pahar'..Actually aja dah ada bekas pahar tu 2..hehe.dibeli 9 tahun lepas masa my only big brother kawen..so, aja guna balik lahh..




bunga pahar aja beli je..hari tu aja & my sis bershopping di Nilai Kan..so borong semuanya!hahaa..So, semalam my sis balik kampung & bawak kotak besar2 untuk isi semua benda lah tu..yeay!suka..
beli 2 warna..ikut theme la..Pink & Silver.hehehe..walau bagaimanapon bunga pahar tu xguna telur, tgk je nanti apa yg kami gantung kat bunga tu.ok?:D


Barang kedua is doorgift..


My sis ni jenis yg perfectionist..x sangat la tapi almost there. So, sebenarnye doorgift untuk kanak-kanak kami akan beri lolipop & suppose disponsor oleh my 2nd sis..tapi entah..buka2 je kotak semalam dah ada marsmallow yang sgt2 banyak okeyh!!!hahaha..kakak aku ni sungguh la..tapi xpe la..terima kasih je mampu adikmu ini ucapkan!huhuhu~


Kendian ada lagi! doorgift untuk majlis pernikahan.heeee..yang ni aja suka sebab kitorang dapat inspirasi masa sama2 buka majalah Pengantin..ada gambar kat situ & my sis dah terpikat..so apa lagi??? dia akan buat punye.don't worry.hahaha


okey...meh tengok list benda yg aja xbeli lagi..benda2 yg penting jugak & aja kene cari dalam minggu ni jugak!


1. Tudung nikah - Putih okay..sila cari
2. Veil nikah - tunggu Kak Lijah pos
3. HB Resepsi - ni minggu ni nak g tempah.
4. Stokin nipis - supaya kakiku tidak melecet~
5. Cincin MA - Mak aihhhhh..sungguh xbeli lagi!
6. Kain cotton putih - backdrop pelamin,DIY
7. Cat bilik pengantin
8. Kemas-kemas dan kemas-kemas. hahaha


Okay!pening tengok!

#11 days to go...rasa tak sabar pulak nak jadi isteri orang..Sila kurangkan baran & degil tu ye aja...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: