update on 24th day left..

Hi semua! 


Lagi 24 hari..fuhhhh..banyak benda x settle lagi..susah juga nak organize wedding sendiri ni.fening.haha


Kad dah siap semua tapi malas nak post sebab malas nak edit supaya jadi kecik.boleh x? grrr


Starting last week, aja & fam dah start edarkan kad kawen..sape2 nak meh bagi alamat yek.hehe
Baru beli setem kat abang aja & print nama guest, so malam ni nak start gunting2 sambil tgk tv.lalalalala..:D


Cincin Lelaki? yes....aja yg beria2 nak bagi..sebab MA dah susah2 belikan bracelet utk aja..MA hari ni gedik msg aja cakap die xmahu plak..bekas hntaran semua dah siap okay! MA....kamu memang suka tukar benda last min..i don't like it!!!


Tapi, sebagai Aja yg tegas & garang, aja cakap orang dah siap semua, jgn nak tukar2..kalo xmau, aja gantikan dengan bunga rampai je..amik je bunga kertas..daun panda.bunga canna, aja letak perfume..haaa.xmahu pulak MA...die memang so gedik..


So, tgh searh for outlet yg ada jual cincin..Actually, macam dah terarah kpd Diamoney, tapi kite tgk la nanti macam mana.banyak outlet yg jual men's ring kan..tapi budgetnya tak de la over sangat *kami budget*


.kena hunting for his ring, his kain samping, my tudung & wedding shoes..gile banyak xsettle lagi..iskk


Kepada warga2 UPM especially K17, tunggu kedatangan saya minggu ni  nak tebar kad kawen.hehe




# Dapat Surat Exam PTD again...12hb ni exam tapi sebab dah byk sgt benda x settle, I think I will just ignore this exam..alaaa.bukan dapat pon.brrrrr~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

SOULMATE is said...

Chaiyok2 aja

ilaSham said...

Saya pon nak datang kolej sabtu ni..Insya-Allah..hehehehe :)
Caiyok2 aja..jangan garang2..

::Aja:: said...

@soulmate: yeahhh..tq2..:)

@ila: ehh.yeke? jom jumpe bg kad terus kat ila.haha.kene garang..ni dh berapa kali die ubah plan kami..geram tau..jd die snyap je bila dah ditegaskan.keke