~fitting baju sudeyyyy~

Salam ceria semua!


Berita panas2 dari ketuhar!!!FS dah pregnant!!!! wahhh..gila hebat FS & Jejai.heheh..ramai yg sedang mempertikaikan kandungan dia skang tapi apa2 pon diorang dah kawen, doakan je la yg baik utk dey alsss.ye x? 






Okehhh.kembali kepada topik utama.ngeee~


Aja dah g fitting baju.wuuu..sedeyh....badan dah montok nak mampus.tunang tengok geleng2 je kepala..


" Kata diet, ni diet apa ni? diet gajah ka?" 


Daku hanya mampu menjelir dan tersenyum comel sambil meminta Kak Eza (empunye butik) alter sikit kain dan baju ku.kekekee..


Baju resepsi aja adalah Pink & Silver. Actually more to pink but coz aja nakkan baju ada silver so it could be inside pink, outer layer is silver..veil also silver..nice right..*perasan bagus ni*


MA akan pakai baju silver tapi ade unsur pink kat dalam baju die.hik3


untuk belah MA pulak, kitorang kan amik butik yg sama je.ngeee. jadi fitting terus..sian MA..Disebabkan die ni spesis underweight, jadi suit and baju pahlawan semua kena alter habis..apa la nasib MA..Sape soh makan sikit2 jek..:D


Baju kami akan jadi white+cream..apa warna tu yek...lupe2..
So, my dress OK cuma kene kecikkan je 
(sapa kata aja gemok haaa....see.kena kecikkan baju lagi..:P)


His clothes kena alter banyak..macam tadi aja cakap, MA ni kategori anak x cukup makan.hehehe


Apa2 pon penat gila sebab balik keje g makan satay dulu and terus g Meru g fitting baju..Pukul 12 baru sampai umah.huaaa..


Now: mood mengantuk gila babas...masih terfikir2 sempat x aja nak makan durian kat umah.Kang mesti kene kebas ngan abah & Oni..aiyaaaa..:(





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

iedaurora said...

Hi dear, happy preparing!

im B2B follo & link ya..

::Aja:: said...

HAI IDA...THANX..:)

Cik Fifi said...

Amboi cik aja..gossiping..=P kita bersangka baik je..dan doakan yang terbaik.

::Aja:: said...

@cik fifi: gosip la best!haha..yep.InsyaAllah