Demam tanpa Sebab..:(

Hai Semua! Morning2..


Suppose post ni untuk semalam..tiba2 demam tanpa sebab yg munasabah.. Nak kata ada buat kerja berat, tidak...


pergi berkebun? tidakk
Kena hujan? lagi la tidak...naek kereta kot..


Dah tiba2 seram sejuk jek and balik keje je terus tergolek depan tv..tido..ehhh.nape depan tv yek?huhu..Maghrib kene kejut ngan abah, solat pastu terus tido dalam bilik & just sedar pagi tadi kol 6 lebih sebab adik aja bising2..dia kene gigit lipan la pulakkkk..
*aduhhh..malang sungguh adikku.hehe

So, hari ni dgn semangat wajaku datang jugak g keje coz petang ada training. Dah makan panadol, penakut punye pasal nak jumpe doktor.kekeke.so, panadol jela..Doakan aja sembuh yek..banyak benda nak dibuat weekend ni..


# Sedang berpeluh-peluh dalam kesejukan air cond kat opis...perghhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: