Confirmation of employment!

Hi Semua!!

Just nak share to you als yang aja baru je dapat confirmation letter hari ni.Alhamdulillah..even gaji xde la besar sangat tapi aja bersyukur sebab bos masih percaya pada aja dan naekkan gaji aja lagi.moga2 tahun2 depan mereka naekkan lagi la kan.baru semangat nak kerja.ahaks!

Yang paling best adalah xperlula aja minta unpaid leave utk cuti kawen hujung bulan ni!huhu..Boleh x aja ni sbenarnya x mintak cuti kawen lagi.wuuuu..:(

actually dan cakap verbally dengan my boss, so die pon take note hari apa yg aja apply cuti..Now, dah boleh proceed utk aplly cuti kawen + annual leave la..sebab kalo x , aja nak amik unpaid leave je..

Thank You My Boss!

Thank You Allah..:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

akudidi said...

aja
congrats!!
see rezeki kawen kan.
Allah maha pemurah.

ps:dd pun x apply cuti lagi.kikiki.

::Aja:: said...

@DIDI!!! yeeee.hehe..tu la..xsangka..mula2 dah frust sebab incik tunang yg br keje 2 bulan dah dpt confem..gaji masyuk lak tu.aja pon emo la weekend ni sebab aja xconfem2.haha..lega dah skang..nak apply cuti lusa.bos baru masuk..:)

dhiera said...

wiwit... ape lagi belanja la.. gaji dah besar. hekhek
ak bulan depan.. taksabar! hakhak

::Aja:: said...

@dhiera: ngeee..xmo..simpan.kuang3..ehhh..macik..19 /20 mei free x? teman ai jumpe kak lija..jd guide.hehe