gerun!!!

Hi semua!

Only 45 days left & aja rasa macam semua benda tak settle lagi..cmne ni? dah stat menggelabah.uwaaaa...
help2..

dengan kerja nye...duet yg rasa mcm 'ehhh..nape xcukup ni?'..mcm2 la..

Tensen gaduh dgn MA lagi...naseb baik die nak pujuk..mood baik la tu kalo x hampehh.haha..

He check on the price for a house..near to Klang Sentral, but still in Kapar..ingat x aja pernah mention xmau duduk Kapar..aja memang bengang n marah! die bawak aja g tgk rumah tu & suddenly I felt in love with that house!hahaha..cuba cakap mana nak dapat rumah double storey corner lot dengan harGA RM280K..? cakap2?

Weekend lepas aja g MV..bersiar2 plus beli kasut utk hntaran..yes!got Charles & Keith..dah.senyap terus..:D

Actually nak ke pameran bulan pemakanan tyme tu tapi hall 1 tu pameran hartanah..terus aja n MA masuk sana dulu la..survey2 rumah n mahu nak terdudk sebab rumah area S.Alam, Setia Alam, KL sume hampir cecah 1million..umah cyber ke putrajaya ke mmg xmint..jauh...*alasan*

so, IJM ade build houses kat Puncak Alam, Alam Suria,pernah dengar x? ade 5 unit rumah yg tinggal masa tu n sume intermediate lot..just nak compare la..

bygkan harga asal dah RM318K & diskaun 10% for Bumi = RM286K... Utk dapatkan intermediate house..the one yg MA beria2 nak beli tu harga RM280K corner lot and lebih besar ntah berapa kaki dr yg ade kat P.Alam..hmmm.Dilema tau nak ke xnak..MA asyik desak je ckp die nak beli dah ni..*men ugut2*..lantak pi la...boleh je coz Aja pon dah tersuka design die..cantekkk..:P..plus depan umah taman permainan & trek senaman.hahaha


last week jugak aja g wat health screening kat Mid..FREE test! pegi la...ngeee..gerun wooo nk tgk berat sbb recently byk sgt makan..so seperti diduga, my weight became worse! gile gemok ko aja..makan ape ni?:(

luckily my cholesterol = 4.5 means normal! glucose 5.7mmol/L..so passs!!!!hahaha..

kurus xbermakna sihat, gemuk tak bermakna sakit!:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

nora saniey said...

ble date kwen aja?nora 7.7 lg la pe pon xbt lg..bt awl sbb mak en tunang bru mngal smgu yg lpas..pttnya 16.9..da stress nk pk pe kne bt dlu..huhu

::Aja:: said...

44 hari lagi! majlis 3hb june..nikh 1 june..mmg rasa mcm xcukup masa..sekarang br nak gatal2 kemas baju2 n brg2 kat umah sewa coz nak pindah masuk ujung bulan ni a.k.a next week..wow!tolong2

akudidi said...

aja!! 44 haru je lagi
kikiki..
sama la dd pun stress jugak

::Aja:: said...

@dd syang!yuppp.benar2..kiki..suddenly mukaku yg bak telur dikupas dh byk bintik2..lagi menakutkan..nak g spa la..hurmm