yeay!thanks....DMZ Design & Ukir

Salam semua...

Hai2....macam mana puasa sumer orang ni..dah hari ke-5 kan? moga2 masing2 boleh bertahan hingga ke hujungnya.Alhamdulillah setakat ni aja still boleh g teraweh even dah tertinggal 1 hari..terrrr...ok..xdisengajakan.kepenatan.hehehe..

Orang laen tadarus quran mesti dah berjuzuk2..xpe2 slow2..aja ngan MA je slalu lumba2 sape habes juzuk 1 dulu...sape habis surah al-imran dulu.hahhaa.~


Hari tu ada tanya kat my OP for both wedding..nak tengok teaser gambar kami..dah nak absi dah pengantin barunye..xdapat2 tgk lagi.kan? huhu..so diorang post la sikit2 bagi kami tengok..kan..dah lega hati.hehe..mmg tahu album amik masa 1-2 bulan utk siap tapi just bagi kami tgk teaser..sure senyum je tau..~

Btw..thanks tenaga kerja Ukir Photography & DMZ Design..even pakej diambil pakej sedang2 jek..tp from d teaser yang ada, aja rasa suka dan puas hati..x sabar nak tgk output die..:D


Nah..tengok le sendiri yekk...

hehe..cutenye MA..*Jatuh cinta jap*

gedik2 tunjuk cincin la..

Our Pengapit...He is our best friend...and SHE is my niece.kekeke.

Our Ring...:D

Us...guess where we capture this picture?hehehe.
Jap..nape MA hensem sgt..looks korean la B..Pengsan jap*_*

Ai yang over..:P

Ok..till then..ahaks...opsss.lupa nak bagitau..ni gambar majlis bertandang..gambar kat majlis aja macam xde teaser je..sob2.tunggu raya la baru review ehhh.hehe

copppp..ada 1..tp ni time outdoor di Jeram, Kuala Selangor..:D


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

Cik Puan Izan✿ said...

hai...salam kenal..sis follow blog ni... comelnyaa gmbr kawin korang.. ala2 korean pun ada... terasa nak bergambar gini semula... hehe ;)