Ku Bukan Bidadari




Eh..lamanya x update blog ni.bersawang dah.hahaha..aja nak bersihkan sawang kat blog ni kejap ye...sejak2 dah kawen ni memang mood blogging ke laut.. tak tau nak tulis apa dah..hahaha..

ni nak cerita pasal satu drama hot macam pisang goreng kat TV3..Sape follow cerita ni angkat tangan????

SAYA..SAYA

Aku je ke yang follow? Ramai kan.hehe.. anyway cerita ni dah habis malam tadi tepat jam 10.00 malam. uwaaaaaa...ending yang sangat sweet tapi menyedihkan sebab Ayu mati..mak Inas mati..eh...Si Jahat pon mati jugak..yes..yes..

Keseluruhan drama ni memang terbaik..Aja suka sinematografi dia..lagu dia..lakonan hero-hero dan heroin2 dia terutamanya Si Jahat yang sangat Psiko.wuuu..takut..tapi sedih sebab Ayu mati coz she is doing well in this drama. Dulu-dulu kalau berlakon si Sara Ali @ Ayu ni asyik berlakon sama je wataknya.. Kalo ni she did well.Good Job!

Apa-apa pun, aja memang suka tengok cerita dari Khabir Bhatia.. Memang terbaik!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: