Photo Book Our E-Day

Salam semua.. 

nak share ngan you als my album E-Day..what???? tahun bila ko tunang ni aja oii..dah kawen kan? 

kekekeke..nampak sangat malas kan..saja sebab gambar tunang hari tu anak sedara n kengkawan dia yang amikkan..upah rm50 je..haha..so gambar cuci sendiri la kalau mau kan?over la kalau soh die print kan upah just rm50..cian ank buah ensem ku nanti..

so, bila ntah beli kat groupon harga rm78 awal tahun hari tu..So, terfikir..alaaa.xpela..beli je la..nanti buat la gambar apa2 pon..

mula2 nak wat untuk album nikah ke.majlis ke tapi sebab sampai skarang aja xdapat gambar nikah & sanding belah aja..aja guna la untuk gambar tunang dulu..tak pe la..at least ada gambar tunang ak dalam album..kaw adooo?hahaha

hantar kat orang tu 12/9...hari khamis dah dapat..cepat kan??? aja bagi alamat kg so sampai sekarang tak tengok lagi..Sabtu baru nak balik kampung..esited sungguh ni wahai kawan2 ku..nak tengok pe hasil aja yang mengedit gambar sendiri.sure burokkk..:P



Ni explanation about groupon promo yang aja grab hari tu..40 pages with custom photobook..aja letak gambar semua besar2 bagi terbeliak semua orang tengok.hekk~


Ni resit order aku..sebab sume pakai on9 aja print screen semuanya..mudah..:D

Okay..tak sabar nak lihat hasilnya!!!

teaser sikit.....:D



Cantek x? harap2 cantek la gambar yang aja letak & edit..xpe la..at least, ada kenangan memori bertunang masa tarikh keramat

> 5 FEBRUARY 2011 <

akakakaka~

update: dah ambil dan tengok album bersama husben & fam terchenta..so cantek and x sangka aja edit nicely.kekeke...
gimme a big clap!!!


jom usha apa ada kat bawah!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

orked violet said...

hehehe..Lme tu..amik mood ek??xpe..janji ade kan..! =)

sya-orked.blogspot.com

::Aja:: said...

hehe.bukan amik mood..amik duet.keke

Anonymous said...

sure cantik ni..lamanya baru nak wat album..xpe..at least ada..