Safwa di Hatiku

Salam semua!!!

aippp.bekerja kembali semua bukan? moga ceria2 selalu & semangat jekk..ni aja curik2 masa untuk membebel kat blog ni..layan kan je la ehh.haha

Currently in my office, we are presenting our budget plan for next year 2013.. So, aja in-charge brand Safwa Health & my schedule to present is on Wednesday afternoon.. tak tahu la balik awal ke tak..bunga2 macam lambat jek..wuuuu~

2-3 minggu ni asyik fikir pasal budget and review 2012 je..pecah kepala tengok figure yang makin turun dan turun..macam mana yek? Aja baru handle brand ni since Feb 2012..banyak benda baru yang aja tak tahu dan aja makin tahu & belajar melalui kesilapan dan pengalaman sepanjang hampir 10 bulan di Safwa..

Jappp...sure korang tertanya2 apa tu Safwa??? heheh..actually for those yang concern about healt, aware on health supplements in market, they will notice about Safwa.

 Safwa Health sebenarnya brand suplemen kesihatan and aja bertindak sebagai product executive, manager, bos, kuli..ehhh3..byk nye jawatan..gile kuasa aper??haha.. Ada macam2 jenis suplemen under Safwa Health macam Multivitamin, Calcium, Vit B, C, EPO, Fish Oil dan macam-macam lagi..

Currently, aja makan Lecithin (utk buang lemak dan cuci toksin), Calcium (prep for pregnant & bones) and Folic acid (for baby!)hehe..So far, bagus la sebab aja ni xcukup makanan berkhasiat, makanan tak berkhasiat cukup la..terlebih lagi adoo..so, suplemen di ambil untuk menyelamatkan tubuh badanku dari kekurangan nutrien..Folic acid lak untk baby if ada yang melekat dalam peyot ni kan..emmm..ntah bile la tu..sob3

Aja exec comel je and currently pening dengan meeting yang bakal menjelma sebab aja kene present..Oh My Englishh!!!!:(
Camne ni..camne ni? my English is soooo bad.. present depan mat salleh GM dari Australia, Singapore & Philippines. mampus aku!

Korang tolong doakan aja ehh supaya lancar berkomunikasi dengan dey all. hope bos aja tolong back up aja kalo nampak aja termangu-mangu tak tahu nak jawap ape..wuuu...sedang berdebar2 plus with meeting besar lagi next 1-2 October...xcukup masa nak relaks tapi aja still boleh curik2 masa blogging and facebook.bagaimnaa tu ehh? 

ntahla..hopefully aja diberi kekuatan untuk teruskan perjuangan aja demi kelangsungan kerjaya aja.hoho..

Any information that you want to know about Safwa? klik di SINI

Next time aja akan bagi tau banyak pasal Safwa.. siapa berminat untuk tulis mengenai Safwa Health, sila angkat tangan tinggi2!!!cepat2...:D


jom usha apa ada kat bawah!




                                                        
tayang logo brand sendiri.haha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

Kasih Salina said...

salam kenal jaja..safwa tu produk apa..tak pernah dengar..btw,akak follow sini ye..

::Aja:: said...

Salam kak..
alamak..sedihnye!hahaha..xpew2..mmg xramai tahu produk Safwa Ni sangat..lgi2 kalau org yg jarang2 baca malay mag paper.kalau la..its health supplement sis..Halal supplements imported from Australia & NZ.complete range of vitamins and mineral, herbs and kids supplements too.",)

Anonymous said...

Safwa ni penah nampak kat Guardian..kan?