Saya single but not available!

Ehhh..bukan aja tu..bukan..bukan..aja memang single tapi available..ehhh?? jap.ko dah kawen la aja..ehh..yeke?alahai..sorry dek non..i tak available la dah.kekekee

So, sape yang aja maksudkan ni? its Yuna! kenal tak Yuna.. ala,.yang nyanyi 'Dan Sebenarnya'..lagi? Terukir di Bintang"..lagi? ntah banyak sangat lagu dia..tapi honestly i really like her song..Lantak pi la sape2 yang tak suka suara dia ke apa ke..tapi aja suka lagu die since dia belum terkenal lagi..tyme tu lagu dia ade kat Myspace jek.hehe

kan si Yuna ni kapel dengan Qi chomell tu kan? dulu la..sekarang idak..nah..baca sendiri berita ni..


Yuna Zarai dan Qi Qushairi sudahpun tidak mempunyai apa-apa hubungan istimewa dengan Qi Qushairi.
” Saya single but not available  - Yuna Zarai “.
Dipetik lagi dari laporan media hiburan, Yuna Zarai memberitahu tiada lagi hubungan istimewa antara dia dan Qi Qushairi dan beliau kini mahu fokus terhadap kerjayanya dan menghormati Qi Qushairi sebagai kawan baik yang juga seorang pengacara dan pelakon.
Sambil memberitahu hubungan mereka masih cukup baik dan kerana faktor jarak membuatkan kedua-dua mereka mengambil keputusan untuk memberi ruang kepada diri masing-masing.
Yuna Zarai turut menyatakan beliau lebih selesa untuk memberita tumpuan terhadap kerjaya seni dan percaya jika ada jodoh tak akan ke mana.

Dey all dah clash pulak..yela..sorang kat New York sorang kat Malaysia..macam mana nak menjadi hubungan tu..susah..! actually kalau bercinta and nak serius.memang susah la kalo sampai terpisah benua..sampai nak telepon pon  sorang waktu subuh (ngantuk2)..sorang baru lunch..macam mana hubungan tu nak kekal..of cos jadi sedih, makan hati, geram..marah.haaa.macam2 la kan..so, biarkan..biarkan la hubungan tu layu..mana tau ade baja yang bagus..ade air yang cukup. hubungan tu mekar balik..siapa tau?kan?


so, sape2 yang rasa dia cukup hot nak tackle Qi, dipersilakan!!!!:D

dulu selalu ada...kini sudah tiada...


sumber gambar: Murai.com
sumber cerita : Hangat.my

jom dapatkan sesuatu dari sini

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: