Another Sweet Escape...


Sweet Escape? Alaaa. honeymoon la bai.. tak kan tak tahu.hehehe..

Jiwa ni meronta-ronta nak p honeymoon lagi dengan husband tapi asyik kempunan aje la...bermuncung panjang la aja ni bila tiap kali plan tak menjadi sebab2 yang tak dapat husben nak elakkan. Kadang2 geram jugak rasa sebab kita baru 3 bulan kawen tapi priority dia tetap kepada family dia saja..bila ada adik ebradik yg mengajak ke mana2 laju je trussss angguk even masa tu poket kosong.. tapi bile wife ajak g cuci2 mata berdua, jalan2 berdua asyik geleng je..penat nak mengomel..last2 diamkan ajer..protes secara senyap2 lebih baik.hahaha..parah wooo macam ni..

mungkin 3 bulan ni x cukup lagi untuk masing2 kenal diri masing2..karakter masing2..susah jugak dua2 keras kepala ni..aduhhh..apa2 pon i still love you hubby. You are d best in my life..:D (Sila jangan muntah..:P)

okay2..berbalik kepada plan kami ni..sebenarnye dari sebelom puasa aja ni nak g cameron..Cameron je ke? yela...masa tunang..masa kapel mana boleh pegi tmpt macam tu.bahaya!hahaha

Now..aja nak tuntut janji husben bawak g Cameron.Can we go just only US  B? Please....i nak honeymoon lagi la..uhukkk3 (nanges le camni). Bulan 7 tak dapat..Bulan 9 tak dapat..now nak tuntut bulan 10 pulak...tak kira..:P

tempat pilihan? mana2 je..banyak hotel kat sana.murah..mahal..budget lari sikit g je la budget hotel..pe susah..aja tak berkira bab2 camtu asalkan ada husben sama..tapi husben nak ramai2..sedih balik..:(

ala..xpe la..tengah belajar redha walau pun hati keciwa sikit la..kekeke..tapi actually Happy je...jangan ingat ai gaduh ngan husben ye.no no no..cuma sumtime aja ni banyak permintaan sangat.Malas nak layan dia wat bolayan je la..

ni tempat nak pegi satu hari nanti..

The Lake House..wowww..

ATAUU...
Smoke House Suite..abaikan watak2 tersebut...bayangkan tempat je k
NAK BENDA ALAH NI...



Bestnya berangan.hahahaha..B, Pleaseeeee...;(



ehhh..lupa plak dah ade plan ke Surabaya hujung tahun ni..Welcome to Indonesia!!!hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

~misshuny~ said...

hani dah 6 bulan kawen pun xsempat g honeymoon agy aja..sedeyyyyyyyyyyyyy

::Aja:: said...

@misshunny..hahhaa..aja ni gedik lebih nak spend tyme together even skjp..teruk sgt ke kite mintak2 camtu..lagipon bukan kite gune duet husben je..masing2 keje..xde masalah sgt la nak wat bdget utk berjalan..kan..