Impian Tercapai!!!

Salam semua..


Nak cerita benda excited ni..cepat2

Last weekend aja bagitau kat MA yang aja nak apply LEAVE IN LIEU on Friday, 5th October sebab aja nak clear my replacement leave. company aja cuma bagi kitorang clear cuti sabtu ahad dalam masa sebulan..So, nak tak nak aja nak cuti jugak..rugi!orang len syiok2 tido sabtu ahad, aja kena g kerja kan..so mestila ganti balik cuti tu.hehehe..

So, nak dijadikan cerita semalam MA skype aja .So, terjadilah perbualan ni..

MA: dapat tak cuti tu? dah apply ke belum? 
aja  : ODW lagi ma tak jumpa bos lagi..dun wori mesti dapat punya..nape b tanya?
MA: ooo..xda pape..saja tanya..5hb ehh ma nak mintak cuti? Jumaat kan?
Aja: yupp..key b..keje2 jom..(dalam hati..ehh..MA nak apply cuti gak ke..syioknye kalo betul)

Balik-balik je keje aja terus masak sedap2..ayam masak madu & sayur bayam tumis & buah-buahan..FYI, MA skang gedik...nak makan buah kene dah siap potong kecik2 pastu suap kat mulut..naseb baek dia pandai kupas and makan buah fav die@ mangga. tak kuasa aja nak tolong kupaskan mangga muda okeyyy..kalo ada stok kat rumah, MA mengadap tu je la cecah dengan sambal cili kicap..hehe

Aja tanya husben masa tengah dia syiok minum2 sambil tengok tv..pastu dia cakap "ooo..saja je..kalau cuti ma dapat, b nak apply cuti la..nanti kita leh pergi Cameron awal sikit..dapat la 3hari kat sana kan.."

Aja terus lompat2 yes2.hahhaa..akhirnya..impianku nak petik strawberi kat Cameron tercapai.kekeke..jappp..gaya macam tak pernah pergi kan? dah 2x pegi sebenarnye..tapi pg dgn husben of coss different!kekeke..

Maka mulai hari ni kena search & call hotel2 kat cameron.nak survey harga.. tak kisah hotel mahal ke murah  asalkan kami sama2 pergi & enjoy d sceneries there..*berangan*


nak tengok koleksi beg terhangat tak? 

klik sini yek!!!Reebonz.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

cik mah said...

Bestnyer nk p cameroon......nk juga..heheheh

orked violet said...

hehe.sweet La korg.comeL!

sya-orked.blogspot.com

::Aja:: said...

@Cik mah: jom2!escape to cameron highlands.yeyeye

@orkid: hik3...tercomel la sangt awak..:P

Anonymous said...

wahhh..bestnye g honeymoon lagi ehh..:D