Butter Squid yang Enak!

Sedap tak..sedap tak? terliur tak tengok? hehehe..jap..tp yang ni sbnrnye bukan gambar sebenar..xsmpat nak snap.ingat nak makan jek.kekeke

for the 1st time aja tak boleh tahan keinginan nak makan sotong goreng mentega ni sampai order delivery ke opis.kekeke..actually dah pernah makan time meeting so keep thinking about it..minta dengan husben langsung die muka selambaaaa dia aja..

so..tgh hari tadi aja share terus dgn opismate n beli 1 set of butter squid...sangat sedap okayhh! kedai die dekat dgn opis aja..dats why dia boleh wat delivery. Mahal gak la 1 set is RM12 TAPI sotong sangat2 banyak dan rasanya sangat sedap!menyelerakan woooo..

hilang kempunan nak makan bnda alah ni..harapkan MA? Bulan depan la baru dia bawak nanti..MA kalau melibatkan makanan2 yg dia tak boleh makan sangat, memang dia buat selamba..cian MA..xpe la b..ma dah makan dah..nnt kalau datang teringin lagi b bawak ma g tanjung harapan tau! makan seafood kat sana tau..b ma orderkan ikan 3 rasa ke..apa2 la ..dont touch my squid n prawn.hhehehehe..


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: