E-Day's- part 3

Salam semua..
ok..ni untuk hantaran pula ye...

Kami plan 5 dulang balas 7 dulang..tapi last2 jadi 9 balas 11..macam mana taknye..ramai nak sponsor.saya nak bg yg simple2 jek.buat syarat.dah rezeki, ambil je la..

 dari pihak perempuan:
1. sirih junjung
2. kek fondant
3. kek brownies (sponsored by my auntie dari Kulim, Kedah)
4. coklat-coklat dan gula-gula (sponsored by Along-my sis)
5. Buah-buahan (sponsored by Along,too)
6. Tart nenas (sponsored by my SIL)
7. Tart nenas again (sponsored by Alang-my sis)
8. Donachi yg comel2... (sponsored by anak buah.hehe)
9. Tuala mandi yg ada munge2
10. Body Shop's toiletries
11. Persalinan baju nikah

dari pihak lelaki:
1. sirih junjung
2. kek secret recipe
3. jelli bentuk munge
4. kek buah
5. Coklat Cadbury
6. Buah-buahan
7.cincin
8. persalinan baju nikah
9. kain baju untuk my sis..
pemandangan yg xpatut di lihat..tgk yg bawah je yek...
yang nombor 9 tu pelik sikit kan?kenapa nak bagi my sis.kui3..actually saya ni melangkah kakak saya..ada lagi seorang atas saya..saya penat nak perli2 die suruh kahwin, jadi saya langkah je la.hoho..abah n my sis n bro semua setuju je..tak kisahla langkah bendul, ke x..asalkan bahagia.penat dah perli dia suruh kahwin.uhuk3.  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: