review ili's wedding-part 2

okeh..now kite continue dengan wedding my pren ini...theme die arabian and gune color gold..dulu pernah la kawan saya ni tanya pendapat sampai takut tersalah pilih..nak pilih wedding planner..so 1 wp ni dah pernah buat majlis kakak dia..n satu lagi x..man vs woman.hehe..so saya just bagi cadangan berdasarkan gambar2 dalam blog n katakan apa salahnye try for new envi.mana tahu die buat lagi chantek?plus tyme tunang kawan saya dah buat dgn wp kakak die..so memang die decide utk guna Zaha Wedding Planner..n hasilnye..superb!!!

xsia-sia la die guna WP Zaha coz sentuhan die boleh tahan cantek la..so enjoy d photos yg sempat diamik..:)
yg xboleh tahan nye kami2 bff yg over bergambar dari pengantin..die dok sopan aje..raja sehari la katakan.hik3...sori ili!

 ni cam biasa la..muka potogenik ler katekan..ahaks!
 my prens...dira..panjang2 lagi muncung tu ye..:)
 taraaaa.chantek x?

 kasut2...lalalala

 oke...da sampai dh..bagus2 sume..bawa adiah besaq2.he






tilllll then.......
-
-
-
-
-
-
-
-


bye!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

wah...dah pandai autopost.. hek~

nape gaba ni tak upload kt fb?? ko lg selalu kot buat muncung..grrrr

aja, kita dah tag aja taw~ http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com/2011/10/my-dream-veil-contest-by-non-cinderella.html

elydalyla said...

lepas ni aja pulak!! yeayyyy ;)

::Aja:: said...

ili!yeyay!hehhe..kek lapis yg mahal.yeyeye.miss u dear