weekend yang riuh!

yezzaaaa...saya baru je memulangkan diri ke rumah sewa saya setelah 2 hr 2 malam di kampung halaman.hehe..perkembangan terbaru? buah rambutan dan manggis tengah banyak!harap2 sang monyet yang datang tak dijemput tu tak habeskan semua..n harap dec ni buah2 tu semua masak.yeeehaaaa.. lain? xada apa-apa perubahan..still the same place , the same home

 actually rumah saya dgn tmpt keje saya tak adala jauh sangat..dalam setengah jam sampai.tapi memandangkan saya malas nak drive lama-lama dalam jam yang teruk untuk balik ke ijok, saya menyewa.lebih mudah!weekend kalau tak ada apa2 memang saya akan balik rumah...

friday's night: on the way nak balik tu hujan lebat gila..kilat sabung menyabung sampai saya yang tengah drive ni macam nak nanges je tengok kilat tak berhenti2..MA suruh saya stop mana2 dulu tapi sesak kan..harung je la jalan tu..saya ni ada masalah sikit nak memandu waktu malam..fobia time accident dulu still ada,hehe

alhamdulillah..sampai ijok, ujan renyai-renyai je..so malam sikit tu saya ajak abah, maksu dan adik saya pegi makan..my treat la..(kopakkkkk).makan sate!lama sangat2 tak menikmati sate yang banyak.hoho..

sabtu & ahad..penuh gila rumah even yg balik family kakak dengan abang je...4 anak kakak + 4 anak abang..xke riuh?berjalan ke depan ke belakang..semua harta karun saya aka teddy bear jadi bahan mainan diorang.alaaaaahaiii...:(
belum kes main air dalam kolah lagi...emmm..macam saya je dulu time kecik-kecik..berendam dalam kolah air dalam bilik mandi.hahaha

 dan sekarang..im not feeling well..berjangkit dengan anak buah sorang tu demam kot..harap akan cepat sembuh sebab dis week saya keje luar!wuwuwuwuw..xmau2..xsuke kene keje luar time sakit2..mood hilang..key la..doakan saya ye....=D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

get well soon laling~

kemain kan? bile plak turn kite mkn dekat pantai remis ni?

::Aja:: said...
This comment has been removed by the author.
::Aja:: said...

pntai remis?wowwww.hmpir lupe sudh...dec jom!hehe