review ili's wedding

actually awal bulan hari tu, bff saya a.k.a ili dalila dah selamat melangsungkan perkahwinan dengan husband die a.k.a zes.hehe..majlis dia buat kat ipoh, perak..so sebulan sebelum majlis kitorang dah plan macam mana nak ke sana.berapa org.berapa kereta nak pegi n dll. so 8hb oct (sabtu) we all decide gerak pagi..ada yg gerak dari serdang & ada dr KL.. macam saya gerak dari KL la..banyak cerita yg menyerabutkan kepala sedangkan nak g wedding je.haha
awal2 tu decide naek myvi kawan dari bangsar so ade 5 org la sepatutnye.sekali last2 minute, kwn lagi sorg bf dia tak dapat nak ikot jadi dia dah tak ada teman nak pergi..suppose dia naik 1 kereta dgn bf dia la..so macam2 la saya plan dgn kawan2 ni last2 kami naek Unser. hehe..suke2 bapak ekau je kan aja?
saya p request kat kawan tu suroh tanya ayah dia boleh  tak guna unser die.mula2 xbagi tapi last2 ayah kawan bagi jugak.alhamdulillah..
so kami gerak dalam pukul 10 lebih camtula..saya macam biasa as co-pilot xbertauliah.hehe
ni geng2 naek unser...saya n driver kat depanla kan...

sampai sana dah kol 1 lebih so kitorang terus ke homestay sebab 1 lagi kereta dah sampai kat sana..so xpayah nak sibuk2 pegi rumah ili.hik3.jadinye sampai terus berebut bilik semua..bantai rehat la masing2..

petang dalam kol 4 kitorang dah gerak ke umah ili.ingatkan nikah kt umah.sekali dewan surau da.hehehe..ujan lebat betul..so lepas 2x lafaz. akhirnya zes sah jadik suami ili...ili dah bergelar puan.hoyeeee.tahniah2...
ni before p umah penganten...:)


tema majlis nikah dey al silver n paling jeles tengok hantaran diorg..fresh color yg sgt simple yet veli beautiful.sangat2 canthek ok!
chantek x?sila telan air liur k..
ni saat2 indah dalam idup ili dalila..miss u so much dear!uhuk3

sudah makan2 maka sesi bergmbr perasan kat pelamin mini dey al...borak2 sampai la maghrib beh tu balik la kan..malam lak round ipoh...pekene char kuew teow satu!!!!hehe..nant i update majlis kawen sekali yek..



haaaa.ni gambo2 terpencil.hehhee..me n mrs bride...congratz ili

 

ME??? tunggu ye....xlama dah tu.ahaksss
 





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

aja, correction~
nikah dekat surau la... eiii~

::Aja:: said...

lalallala..mata kero jap.wink3

elydalyla said...

aja! correction lg. 1 lafaz je ok. yg first tu zes x sebut ape2 pn sbb terkezuttt. hehe. btw thanks review! i likeee~ muahhh cygg aja. rindu kamuu yang!!

::Aja:: said...

eii....2 la..i kire 2 jugak.hehe.rindu kamu jugak....