Gwiyomi...Gwiyomi!!!!

Salam semua...

Sekarang ni tengah demam Gwiyomi kan? Actually aja pon xpaham dan xberminat nak gedik2 bermain2 menari2 dengan style gwiyomi ni..nampak erkkkkk....mungkin i dah season kot sampai tak berminat nak buat2 bnda2 konon cute ni...hahaha

bukan ape..cam memalukan diri sendiri pon ade jugak...ada satu tu kata wat video nak tuju khas buat suami tp konon2 lupe nak hidekan post tu...alaaa.cakap je la nak bagi semua org tgk ko wat gwiyomi..kan...kan?lalalalla~

ha...buat sesaper yang berminat nak praktikkan dance yang semakin hangat di pasaran ni..boleh follow Mr Digi gedik2 macam gambar di bawah eh?hik3


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

azizah :) said...

comel kan.. tgk kat youtube ramai gilerkan buat gwiyomi ni..hee

::Aja:: said...

comel..haha...tp mmg xleh blah kalo tgk laki yg buat..eiwwwww.haha